Scandic Anglais

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Jamie's Italian

Stimulér dine smagsløg med enkle, rustikke italienske retter kombineret med sæsonens friske ingredienser og Jamies eget twist, både til frokost og middag alle ugens dage. Det er skønne uhøjtidelige retter skabt efter gennemprøvede opskrifter.

Restaurantbooking

Book bord

Den første Jamie's Italian åbnede i Skandinavien i oktober 2014. Menuen hos Jamie's Italian er ægte – retterne er dejligt uhøjtidelige, skabt efter gennemprøvede opskrifter. Jamies ven og mentor, italieneren Gennaro Contaldo, har givet substans til det, der nu er hjertet i Jamie's Italian – tradition kombineret med friske, sæsonbestemte ingredienser og et twist af Jamie Oliver. I restauranten kan du se på, mens vi laver vores egen pasta i pastakøkkenet, og købe Jamies kogebøger, så du kan lave lignende retter derhjemme.

Du er velkommen til at spise morgenmad her, også selvom du ikke bor på hotellet. Vi serverer morgenmad til gæster, der ikke bor på hotellet, for 175 SEK pr. person. Afhængigt af tilgængelighed.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-16:00, Sat-Sun 12:00-22:00
Dinner: Mon-Fri 16:00-22:00, Sat-Sun 12:00-22:00