Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg
Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Jamies Italian, Scandic Anglais, restaurant, interior Breakfast

Scandic Anglais

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Jamie's Italian

Forkæl dine smagsløg med enkle, rustikke italienske retter kombineret med sæsonens friske ingredienser og Jamies eget twist, både til frokost og middag alle ugens dage. Det er skønne uhøjtidelige retter skabt efter gennemprøvede opskrifter.

Restaurantbooking

+46 8 51734020

Book bord

Den første Jamie's Italian åbnede i Skandinavien i oktober 2014. Menuen er original med dejligt uhøjtidelige retter, der er skabt helt fra bunden efter gennemprøvede opskrifter. Restauranten er inspireret af den britiske TV-kok Jamie Olivers passion for den italienske livsfilosofi. I restauranten kan du se på, mens vi laver pasta i vores køkken, og købe Jamies kogebøger, så du kan lave lignende retter derhjemme.

Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad hver eneste dag

På hverdage serverer vi frokost til 139 SEK. Vælg mellem flere forskellige retter. Vand, brød og kaffe er inkluderet i prisen! Besøg vores Facebook-side for vores aktuelle frokostmenu. Du behøver ikke at være gæst på hotellet for at kunne nyde vores populære morgenbuffet. Afhængigt af tilgængelighed serverer vi morgenmad til gæster, der ikke bor på hotellet, til 175 SEK pr. person.

Bookinger til større grupper - op til 60 personer

Vi kan også nemt servere aftensmad for større grupper. Vi har plads til grupper på op til 60 personer. Kontakt os for yderligere information. For bordbestilling via e-mail: bookings@jamiesitalian.se Telefon: +46 8 517 340 20 (i restaurantens åbningstid)

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun 12:00-22:00
Dinner: Mon-Fri 14:30-22:00, Sat-Sun 12:00-22:00