Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Skybar
Skybar
Tilbage til hotel

Sky Bar

Vores Sky bar på Scandic Ariadne tilbyder en spektakulær udsigt over skærgården og Stockholm by.

Restaurantbooking

+46 8 51738649

Inviter dine gæster til at nyde vores fantastiske udsigt over Stockholm! Vores Sky bar på Scandic Ariadne ligger på 17. etage og har et glasloft og panoramaudsigt over Stockholm. Baren er åben mandag - lørdag og er det perfekte sted for afholdelse af fødselsdage, temafester og firmaarrangementer. Kontakt os venligst for mere information og for at bestille en visning af vores Sky bar. 

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed