Scandic Bromma

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd en lækker og sund morgenmad, frokostbuffet eller middag i vores hotelrestaurant. Vi arrangerer ligeledes bryllupper og fødselsdagsfester.

Vi serverer dejlig mad i vores behagelige hotelrestaurant. Vi tilpasser gerne maden, så den passer til din smag og dit budget, hvis du ønsker at organisere et arrangement hos os. Der er også en dejlig have, der egner sig til møder samt andre arrangementer. Vi har stor erfaring med at planlægge og organisere dåb, bryllupper, jubilæer, fødselsdage, fester og meget mere. Vi har plads til grupper på 10 til 200 personer.

Nyd vores populære morgenbuffet eller frokostbuffet med et økologisk tema. Du behøver ikke at være en hotelgæst for at kunne nyde vores dejlige morgenmad!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed