Scandic Foresta

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bistro

Nyd en fremragende middag i vores hyggelige bistro på Scandic Foresta i Lidingö i Stockholm.

Restaurantbooking

+46 8 517 324 00

Book bord

Vores bistro har en intim fornemmelse, som afspejler øhavets karaktertræk blandet med moderne design. Her kan du nyde mad fra grillen eller tilberedt i vores åbne køkken, mens du får en snak med vores kok. Den perfekte dag for en connaisseur. Du kan vælge en af de mange vine fra vores vinliste eller en dejlig øl.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (Price: 130 sek: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed