Book hotel

Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg
Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg
Tilbage til hotel

Forestas Bakficka

Nyd en fremragende middag i vores charmerende bistro med dens smukke udsigt, store, tilstødende terrasse og dejlige lounge.

Restaurantbooking

+46 8 517 324 00

Book bord

Få lidt arbejde fra hånden, mens du nyder en drink i vores lounge, se solnedgangen fra terrassen, eller spis middag med venner og familie i vores dejligt indrettede bistro.

Her kan du nyde mad fra vores grill eller rotisseri, som er tilberedt i vores åbne køkken, mens du får en snak med vores kok. Den perfekte dag for en connaisseur! Du kan vælge en af de mange vine fra vores vinliste, som fås glasvis, eller en dejlig øl.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:30-11:30
Dinner: Tue-Sat 17:00-22:30, Mon, Sun Closed
 (Drop in. Kitchen closes 21.30.: Tue-Sat 17:00-22:30, Mon, Sun Closed)

Menuer