Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic-Grand-Central-Interior-bistro-bar-1.jpg
Scandic-Grand-Central-Interior-bistro-bar-1.jpg
Tilbage til hotel

Bistro

Nyd den gode stemning, mens du spiser et dejligt måltid eller blot nyder en drink i Bistro.

I vores Bistro, som engang var det tidligere Vasa teaters lobby​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​, kan du bestille mad fra vores barmenu og lytte til skøn musik. Hvis du foretrækker et enkelt glas vin, kan du bestille det i vores Bistros bar.

Om torsdagen spiller udvalgte kunstnere urban livemusik på scenen i lobbyen. Du kan også slappe af i vores Urban Bistro og nyde dens stemningsfulde musikstil. Onsdag og fredag mellem kl. 17.00 og 21.30 spiller vores DJ fantastisk musik. For flere oplysninger om kommende koncerter og DJ's kan du besøge vores Facebook-side Scandic Grand Central. Aldersgrænsen til vores Bistro og shows er 20 år.

Vores restaurant accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Wed-Fri 17:00-23:00, Mon-Tue, Sat-Sun Closed

Menuer