Grand Central – hvor gaderne skriver historierne

Grand Central by Scandic er Scandics nyeste signaturhotel. Sammen med det nyligt åbnede Vasateater i september danner det et helt unikt hotel med 391 værelser, et livligt teater, restauranter og barer. Grand Central er hotellet, som giver indtryk af, at det altid har eksisteret, og samtidig minder det om SOHO og Broadway.

Scandics nyeste signaturhotel er her

I en af Stockholms mest urbane dele, hvor bylivet aldrig sover, finder du et lille stykke af New York. Denne mægtige bygning fra 1885, hvis vægge stadig huser historie, og som også er hjemsted for det historiske Vasateater, er blevet inspireret af teatrene og scenerne i dette kulturrige område. Det er det naturlige midtpunkt for events og sociale arrangementer.

Vasateateret åbner op for uovertrufne events

Hotellets helt eget teater, Vasateatret, er et storslået sted, hvor både svenske og internationale kunstnere optræder. Oplev det sidste nye, som Stockholm har at byde på, hvad angår musik og kultur. Det er også de ideelle omgivelser til alle slags events, fra koncerter og filmpremierer til konferencer og andre kulturelle forestillinger.

Ny bartenderservice kommer snart

Vores hotel vil introducere en "Bartender på værelset", som leverer drinks direkte til din dør fredag og lørdag, fra en klassisk bartendervogn. Alle tiders måde til at nyde forfriskninger, inden dine middagsplaner. Det kan ikke blive festligere.

Musik, kultur og design

Flere dage om ugen bliver vores hotelscener brugt til alt fra akustiske forestillinger til DJ-gigs, både store og små. Vores hotels DJ Opolopo kan ofte ses lige inden for vores hotelindgang, hvor han mixer musik på vores nybyggede lobbyscene. Grand Central udstiller også fotografisk kunst og design. Møbler og materialer er valgt med omhu og er præget af teaterverdenen. Grand Centrals eget duftsortiment med strejf af grapefrugt og citron findes i alle værelser.

Udvalgte smagsoplevelser til morgenmad

Snart vil du kunne bestille en omelet med toppings og smagsvarianter, der svinger efter årstid og tilgængelighed. Vi serverer kaffe og te ved dit bord, for at du får kan nyde og slappe af under morgenmaden. Som sædvanligt finder du økologiske og nærende valgmuligheder som del af vores omfattende morgenbuffet.

Er der nogen, der søger en concierge?

I den nærmeste fremtid vil vores gæster have mulighed for at rådføre sig med vores hotels helt egen Lifestyle Concierge, som kan dele ekspertviden om alle de bedste events og steder – inklusive nogle velbevarede hemmeligheder!

Book en efterårsweekend fyldt med underholdning

På Grand Central by Scandic er du tæt på alt det, Stockholm har at byde på. Nyd moderne, skandinaviske retter, og oplev live musik.