Scandic Hasselbacken, bar
Scandic Hasselbacken, bar Bar, Lobby bar Bar, Lobby

Scandic Hasselbacken

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

Slap af efter en lang dag med en udendørs drink på sommerterrassen i denne uformelle bar på Scandic Hasselbacken i Stockholm.

Prøv svenske retter såsom krebs på ristet brød og kartoffelretten Janssons fristelse på denne afslappede bar i Stockholm. Du kan læse engelsksprogede aviser og se CNN på TV. Om sommeren kan du nyde en mojito og møde de lokale på terrassen, der har udsigt over Scandic Hasselbackens haveanlæg.

Åbningstider

Opening hours