Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Kungsgatan, lobby, lobby bar, breakfast restaurant, art exhibition
Scandic Kungsgatan, lobby, lobby bar, breakfast restaurant, art exhibition Scandic Kungsgatan, bar, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Nyd et måltid mad i lobbybaren og loungen ved siden af receptionen, og få en kop kaffe eller en drink og lidt snacks, mens du nyder udsigten over Högtorget.

Hvis du har en lidt større appetit, kan vi måske friste dig med vores frisklavede pizza? Der er adskillige restauranter at vælge blandt i nærheden. Besøg det fantastiske overdækkede marked på Högtorget, med det store udvalg af restauranter. Stureplan er indenfor gåafstand. Kontakt vores reception inden eller i løbet af dit ophold, vi uddeler gerne vores bedste restauranttips, og kan også hjælpe dig med at bestille bord.

Vores minibutik tilbyder drikkevarer, sandwich og lette måltider, og den er åben 24 timer i døgnet.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00
 (Summer period: Mon-Sun 07:00-11:00)

Bar: Mon-Sun 13:00-01:00

Menuer