Scandic Malmen

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Lilla Hotellbaren

Lyt til kendte kunstnere, og syng med, eller bliv en af de første til at opdage et nyt talent. Nyd en lækker drink, og prøv noget fra vores barmenu. DJ's og live musik spiller her mindst seks dage om ugen.

Restaurantbooking

+468 517 347 00

Vi har heller ingen planer om at afkræve dig entré – god musik bør være nemt at få fat i. Der er masser af plads, så du behøver ikke bekymre dig om at bestille bord. Hvad enten du er ude efter en hel fredag aftens underholdning eller bare et par afslappende timer på en søndag, er vores helt egen, lille musikbar lige i midt i Södermalms rige kultur- og natteliv stedet for dig.

Vores bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Wed-Thu 19:00-02:00, Fri-Sat 17:00-02:00, Mon-Tue, Sun Closed