Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar
Bar
Tilbage til hotel

Lilla Hotellbaren

Lyt til kendte kunstnere, og syng med, eller bliv en af de første til at opdage et nyt talent. Nyd en lækker drink, og prøv noget fra vores barmenu. DJ's og live musik spiller her mindst seks dage om ugen.

Restaurantbooking

+468 517 347 00

Der er masser af plads, så du behøver ikke bekymre dig om at bestille bord. Der sælges billetter til livekoncerter, men der er gratis adgang til alle andre arrangementer. Hvad enten du er ude efter en hel fredag aftens underholdning eller bare et par afslappende timer på en onsdag, er vores helt egen, lille musikbar i centrum af Södermalms pulserende liv stedet for dig.


Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Fri-Sat 19:00-01:00, Mon-Thu, Sun Closed