Book hotel

Du bor i hjertet af Södermalm, som grænser op til det spændende SoFo-kvarter, der byder på masser af kultur og shopping i specialforretninger. Vi serverer kulinariske, franske retter, og baren byder på live musik med DJ's, som sørger for, at aftenen har den helt rette stemning.

Read more about Scandic Malmen

Lilla hotelbaren tilbyder den helt rigtige atmosfære med DJ's og live musik, og den er et populært sted at hænge ud efter arbejde. Hvis du bliver sulten, kan du sætte dig til rette i restauranten, hvor vi serverer mad fra det franske køkken. Når live bands ikke underholder på scenen, er den ideel til foredrag og seminarer. Vi tilbyder fri WiFi, og der er masser af potentielle nye forretningsforbindelser blandt gæsterne. En ægte oase for personer, der vil sætte gang i kreativiteten i løbet af arbejdsdagen. Hvis du har brug for at klare tankerne senere, så gå i fitnessrummet, eller lån en cykel og tag et kig på hovedstaden.

Scandic Malmen grænser op til SoFo-kvarteret, som er kendt for kultur, kreativitet, underholdning og shopping. Tag plads i den nærliggende Ericsson Globe Arena eller Tele2 Arena og se et sports- eller underholdningsevent. Hop på metroen, som er lige om hjørnet og kan bringe dig til alle Stockholms attraktioner. Pendlertoget er også inden for gåafstand, og du når ud til Stockholmsmässans udstillings-, messe- og kongresfaciliteter på kun syv minutter.

3.5 2268 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 3055 0289
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Malmen Telefon

+46 8 51734700

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Malmen Adresse

Götgatan 49-51
Stockholm

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Conference room Soder at hotel Scandic Malmen

Scandic Malmen ligger lige i hjertet af det spændende Södermalm i Stockholm. Hotellet grænser op til SoFo-kvarteret – et område, der fyldt med kreativitet, og som er kendt for sin underholdning og shopping.

Book et mødelokale