Lobby
Lobby Breakfast Bar Breakfast

Scandic Norra Bantorget

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en bonusnat. Vælg "Book bonusnat" for at se ledige værelser til bonusnætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Restauranten på Scandic Norra Bantorget tilbyder en varieret menu med traditionelle svenske klassikere samt internationale retter.

Vores moderne og hyggelige restaurant tilbyder alt fra en stor morgenbuffet og forudbestilte frokoster til vores à la carte-menu. Om sommeren er du velkommen til at nyde atmosfæren på vores udendørs terrasse, og når vejret tillader det, griller vores kok udenfor. Børn kan frit vælge fra børnemenuen.

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon 00:00-23:00, Tue-Thu 12:00-23:00, Fri-Sat 12:00-00:00, Sun Closed