Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Sjöfartshotellet restaurant set table
Scandic Sjöfartshotellet restaurant set table Scandic Sjöfartshotellet restaurant Scandic Sjöfartshotellet set tables at the restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Vi ses snart i vores restaurant Lighthouse, der er indrettet i en maritim stil, og som har en ideel beliggenhed i det trendy Södermalm. Vi serverer lækre, sæsonbestemte retter.

Restaurantbooking

+46 8 517 349 00

Book bord

Scandic Sjöfartshotellets restaurant serverer morgenmad, en frokostbuffet og aftensmad. Vores à la carte-menu tilbyder retter såsom Bøf Rydberg, cæsarsalat og Moules Frites. Gå heller ikke glip af dagens ret. Er du i humør til noget lettere eller har lyst til at nippe til en drink eller en cappuccino? Hvorfor så ikke læne dig tilbage i vores dejlige bar, et perfekt sted til afslapning efter en shoppingtur eller til at mødes med venner inden din aftens underholdning.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 16:00-22:00, Sun Closed
 (Restaurant closed 1/7 - 18/8, Sailor Bar open at 7th floor: Mon-Sun Closed)