Scandic Sjöfartshotellet

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat
Tilbage til hotel

Restaurant

Vi ses snart i vores restaurant, der er indrettet i en maritim stil, og som ligger ideelt ved vandet i Södermalm. Her serverer vi lækre, sæsonbestemte retter.

Restaurantbooking

Book bord

Scandic Sjöfartshotellets restaurant serverer morgenmad, en frokostbuffet og aftensmad. Vores à la carte-menu tilbyder retter såsom Bøf Rydberg, cæsarsalat og Moules Frites. Gå heller ikke glip af dagens ret. Er du i humør til noget lettere eller har lyst til at nippe til en drink eller en cappuccino? Hvorfor så ikke læne dig tilbage i vores dejlige bar, et perfekt sted til afslapning efter en shoppingtur eller til at mødes med venner inden din aftens underholdning.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 15:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 15:00-01:00, Sun Closed