Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Bistro

Det 30 meter høje glasloft i vores restaurant skaber en spændende atmosfære.

Restaurantbooking

+46 8 517 264 00

Start dagen med vores store økologiske morgenbuffet. Vores restaurant har plads til 70 gæster i et luftigt og åbent miljø. Plads, et glasloft og grønne planter bidrager alt sammen til vores restaurants afslappende atmosfære, og lige midt i restauranten finder du en cocktailbar, som er det perfekte mødested. Om dagen serverer vi frokost i vores frokostbar, og om aftenen er vores charmerende og populære Urban Bistro åben. Hvad enten du rejser alene eller som del af en stor gruppe, har vi noget at byde på.

Menuer
For at få mere at vide om det, vi i øjeblikket serverer på vores menu, kan du kontakte vores hotel på starsollentuna@scandichotels.com

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 18:00-22:00, Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-00:00