Scandic Täby

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder
Tilbage til hotel

Bar

Slut dagen af med snacks og drinks på Scandic Täbys afslappede Scandic Täby bar.

Restaurantbooking

+46 8 517 354 09

Forkæl dig selv med en aperitif eller en godnatdrink i Scandic Täbys bar. Lad dig synke ned i en komfortabel lænestol og få en sludder med venner og kolleger, eller se livesport på vores plasmaskærm. Du kan holde øje med dine børn i legehjørnet, mens du bestiller snacks på denne uformelle bar på Scandic Täby i Stockholm.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 11:00-23:00