Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Lobby
Lobby
Tilbage til hotel

Urban Bistro & Bar

Vi byder varmt velkommen til vores Urban Bistro & Bar på stueetagen her hos Scandic Talk. Vi serverer en lækker à la carte-menu syv dage om ugen, 365 dage om året.

Restaurantbooking

+46 8 517 268 00

Hver aften hele ugen serverer vi vores lækre Bistro-menu i Urban Bistro på stueetagen. Her kan du nyde en afslappende kaffepause eller en kold drink med en snack.

Vores restauranter og barer accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Öppettider
Middag: mån-sön 18:00-23:00
Bar: mån-sön 15:00-23:00