Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Talk, restaurant
Scandic Talk, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Her på Scandic Talk er der noget for enhver smag. Spis en lækker middag i vores Urban Bistro og en frisk salatbuffet til frokost.

Restaurantbooking

+46 8 517 268 00

Vores frokostrestaurant ligger på anden etage. Her serverer vi en morgenbuffet og frokost med en overdådig salatbuffet.

Aftensmad serveres i vores restaurant Bistro Talk, som er åben syv dage om ugen, og som ligger i stueetagen. Vælg en lækker hovedret til aftensmad, eller hvorfor ikke prøve en af vores tre-retters middage? Du kan også nyde en afslappende kaffepause eller en kold drink med en snack.

Lettere måltider, sandwich og drikkevarer kan fås i vores minibutik, som er åben 24 timer i døgnet.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed