Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Bo i stil i byens centrum, blot få skridt fra alle de spændende shoppingmuligheder. Du kan slentre ned ad Drottninggatan eller tage bussen til Stureplan. Vores lounge er perfekt til møder væk fra kontoret eller afslappet drinks med venner efter arbejdet.

Read more about Scandic Upplandsgatan

Vores hotelværelser er moderne og fyldt med elegante løsninger som f.eks. lysdæmper og eget badeværelse med regnbruser, samt en skuffe under sengen til din bagage. Få en skøn nattesøvn i den komfortable seng, som er stor nok til to personer. Hæng dit tøj på de praktiske kroge og bøjler. Der er hverken skrivebord eller lænestol på værelset, men vores skønne, store lounge er særligt tilpasset vores forretningsrejsende gæster, så de har et behageligt sted til arbejde og møder.

Vi serverer morgenmad og à la carte-middag samt kaffe og andre drinks i vores kombinerede lounge og restaurant. Vores shop er altid åben, hvis du er i humør til noget lækkert. Du kan nemt parkere lige udenfor på gaden, hvor det er tilgængeligt.

Lige uden for vores hotel finder du alt fra hyggelige, lokale bistroer til kulinariske oplevelser på gourmetrestauranter. Kig forbi receptionen, så hjælper vi dig gerne med at bestille bord. Da vi ligger tæt på Stockholm hovedbanegård, har du mulighed for at nå mange spændende destinationer til fods, med bus eller metro. Gå en tur gennem Gamla Stan, eller nyd lidt shopping på Kungsgatan, Drottninggatan og Hötorget. Norra Latin konferencecenter ligger lige om hjørnet. Du er tæt på Stureplan med dens restauranter, barer og natklubber samt eksklusiv shopping.

4.0 767 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Upplandsgatan Telefon

+46 851736600

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Upplandsgatan Adresse

Upplandsgatan 4
Stockholm