Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Skybar
Skybar Drinks, Glass, Event View, Window, Tower Scandic Victoria Tower, facade
Tilbage til hotel

Skybar

Bestil dine yndlingsdrinks, og nyd den fantastiske udsigt fra 34. etage, oppe i skyerne. Få et glas champagne eller en lækker kop kaffe med Stockholm liggende for dine fødder.

Er det din tur til at arrangere eventen efter arbejde eller klassejubilæet? Gør det med stil. Hvorfor ikke reservere baren i stedet for at holde det derhjemme?

Alt er muligt. Kontakt os, og så vil vi hjælpe dig med at arrangere en vellykket aften.

Vores bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 17:00-00:00, Sun Closed (Christmas, week 52: Thu-Sat 17:00-23:00, Mon-Wed, Sun Closed)