Shopping i Stockholm

Hvis du overvejer at tage på juleshopping, finder du et varieret udvalg i Stockholm, som er svært at overgå. Her er noget for enhver smag, stil og pengepung. Vi vil gerne guide dig gennem Stockholms shoppinggader og fortælle dig, hvilke hoteller ligger i nærheden.Shoppinggader i Stockholm

Individuel stil og budget betyder meget, når man planlægger en shoppingtur. Vi synes, at de følgende tre områder tilbyder shopping for alle alt efter, hvad du er på udkig efter:

Trends og vintage

Hvis du kan lide at udforske mindre butikker og unikke designere eller gode vintagebutikker, må du ikke gå glip af SoFo på Södermalm i Stockholm. Når du er på Söder, må du heller ikke gå glip af en slentretur langs den charmerende Götgatsbacken. Vores nærmeste hotel er Scandic Malmen, som ligger en enkelt gade fra hjertet af SoFo.

Hoteller tæt på trendy shopping:

Hotel Scandic Malmen
Götgatan 49-51

Hotel Scandic Sjöfartshotellet
Katarinavägen 26

Eksklusivt design

Hvis du er til eksklusiv mode fra kendte designere og modehuse, anbefaler vi Sturegallerian, Biblioteksgatan, Birger Jarlsgatan og NK. Her finder du alt fra Gucci, Louis Vuitton og Marc Jacobs til Acne, Filippa K og Hope.

Hoteller tæt på eksklusiv shopping:

Scandic Anglais
Humlegårdsgatan 23

Scandic Park
Karlavägen 43

Valuta for pengene

Hvis du er på udkig efter trendy modetøj til gode priser, bør du tage til Drottninggatan i centrum. Her finder du mange af de store kædebutikker, som Zara, Indiska, Lindex og flere H&M-butikker med forskellige afdelinger.

Hoteller tæt på shopping til overkommelige priser:

Scandic Grand Central
Kungsgatan 70

Haymarket by Scandic
Hötorget 13-15

Scandic No 53
Kungsgatan 53

Scandic Klara
Slöjdgatan 7

Scandic Norra Bantorget
Wallingatan 15

Scandic Continental
Vasagatan 22