Hoteller i Stockholm

Stockholm er unik. Byen består af 14 øer, som er forbundet af 57 broer. Den er omgivet af en af de smukkeste skærgårde i verden. Du kan slentre rundt i Gamla Stans middelalderlige gyder blot få skridt fra moderne arkitektur. Det får hovedstaden til at føles som en lille by og en stor metropol på én gang.

Vores hoteller i Stockholm

Vi har 27 hoteller i alt i Stockholm, hvoraf 14 er centralt beliggende. Hotellerne har forskellige karakteristika og design. Tag med på en tur for at finde det rigtige hotel til dig!

Bo på vores signaturhoteller og få en unik oplevelse.

Vores tre signaturhoteller ligger alle i byen og har forskellige temaer og design.

Scandic Grand Central har en karakteristisk musikprofil med levende forestillinger og sit eget teater. Dette livlige samlingspunkt med en følelse af New York ligger tæt på hovedbanegården og de større shoppinggader.

Bestil et værelse på Haymarket by Scandic og oplev lidt af 1920’ernes charme og elegance lige i hjertet af byens shoppingområde.

Naturen møder storbyen på vores livsstilhotel Downtown Camper by Scandic – stedet for storbyeventyrere. Som hotelgæst kan du deltage i vores daglige aktiviteter uden ekstra omkostninger – fra løb og yoga til wellness-workshops og inspirerende oplæg.

 

Vi har også disse fantastiske centralt beliggende hoteller:

Scandic Continental ligger over for hovedbanegården og skiller sig ud med sin restaurant The Market og tagterrassebaren Capital, der er et yndlingssted blandt de lokale i sommermånederne.

Scandic Klara ligger ved siden af Hötorget og er en omvej værd for at opleve byens bedste sandwich.

Gå ikke glip af det komfortable Scandic No. 53, der ligger i Kungsgatan, og som gemmer en gårdhave, der ikke kan ses fra gaden, men er det perfekte sted at nyde et glas cava.

Scandic Norra Bantorget og Scandic Upplandsgatan ligger ved siden af hinanden og har en central beliggenhed, men i et lidt mere roligt område end mange af de andre byhoteller.

Gå mod Gamla Stan …

Hvis du går fra Drottninggatan væk fra byen og mod Gamla Stan, finder du det hyggelige Scandic Gamla Stan gemt væk i en gyde. Her i den gamle bydel kan du næsten mærke historien.

… og til Södermalm

Fra Gamla Stan er der ikke langt til Slussen på Södermalm, hvor du finder Scandic Sjöfartshotellet med dets smukke udsigt over Stockholms vig og en tagterrassebar, som du får lyst til at besøge igen og igen.

Hvis du i stedet går længere op ad Gotgatsbacken, kommer du til sidst til Medborgarplatsen på Södermalm, hvor du finder Scandic Malmen og dets populære bar.

Hvad med Stureplan og Östermalm?

Scandic Anglais ligger ved siden af Stureplan. Et yndlingssted til en fyraftensdrink bland de lokale. I sommermånederne tager de elevatoren op til Terrassbaren på syvende etage. Og om vinteren tager de en etage højere op til Bar 101.

På den anden side af Humlegarden ligger Scandic Park, som er lidt mere rolig.

Hoteller uden for byen

Nord for byen

Scandic Järva Krog ligger i Solna, lige uden for byen. Du kan bo tæt på motorvej E4 og Sveriges største indkøbscenter, Mall of Scandinavia.

Kista har et populært udstillingscenter, en virksomhedspark og et indkøbscenter. Her kan du bo på Scandic Victoria Tower, et landemærke designet af Wingårdhs arkitekter, eller på det indbydende Scandic Kista.

Hvis du kører lidt længere ad E4 mod Arlanda, kommer du til Upplands Väsby. Her har vi to hoteller. Scandic Infra City er perfekt til kongresser, konferencer og store sammenkomster. Scandic Upplands Väsby er et behageligt hotel med en jacuzzi.

På det hyggelige Scandic Täby bor du bekvemt tæt på motorvej E18 og det centrale Täby.

Kunne du tænke dig store værelser, en svømmetur om morgenen eller spabesøg uden at forlade hotellet? Så er Scandic Star Sollentuna hotellet for dig! Beliggende tæt på Sollentuna centrum og nærtoget ind til byen.

Syd for byen

Beliggende tæt på Stockholmsmässan Udstillings & Kongrescenter og nærtoget ind til byen finder du Scandic Talk. Husk at tage elevatoren hele vejen op til hotellets Sky Bar.

Ønsker du at besøge Sveriges næstældste IKEA (i en bygning inspireret af Guggenheim Museum i New York), forbrænde lidt energi på Bounce eller handle i SKHLM? Så bør du checke ind på Scandic Kungens Kurva eller Scandic Skärholmen.

Lidingo og Vartahamnen

Scandic Foresta ligger ved siden af Millesgården – den berømte billedhugger Carl Milles’ hjem og museum. Herfra er der en smuk udsigt over havet og Stockholm.

På den anden side af vandet i Vartahamnen ligger Scandic Ariadne. Her er du tæt på alle Stockholms seværdigheder. Gå ikke glip af udsigten fra hotellets Sky Bar!