Scandic Partner: Laholmen Hotell

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Her bor du i et historisk vartegn, hvor du kan opleve naturens vidundere og vågne til havets lyde. Slap af på solterrassen, eller sæt kursen mod de små fiskelandsbyer på Kosterøerne. En lækker skaldyrs- og fiskeplatte i restauranten er en dejlig afslutning på en dag ude i frisk luft.

Read more about Scandic Partner: Laholmen Hotell

Vores hotel har en lounge/lobbybar, der serverer friske drikkevarer og små anretninger. Hver fredag og lørdag er der live musik fra pianobaren. Vores restaurant serverer lækker mad fra den svenske vestkyst, og på vores Oxygen Lounge Nightclub kan du høre musik og danse fredag og lørdag. Vi har mange mødelokaler, de fleste af dem med en udsigt over marinaen. For at gøre dit ophold så behageligt som muligt er der også fitnessrum, sauna og udendørs parkering.

Hotellet er et af vores partnerhoteller og ligger tæt på alt, hvad Strömstad har at byde på: natur, sejlads, shopping og god mad. Besøgende fra både Norge og Sverige tager på dagture til Strömstad bare for at købe ind. Gå ikke glip af den smukke natur, der omgiver byen. Besøg Kosterøerne og Kosterhavet Marine Nationalpark eller Alaska, en park bygget én sten ad gangen af guldgraveren Hilma Svedahl.

4.0 235 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Partner: Laholmen Hotell Telefon

+46 526 19700

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Partner: Laholmen Hotell Adresse

Laholmen 1
Strömstad

Hotel på kort Vis hotel på kort

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Laholm Hotell, meeting room

Vores hotel ligger ved kysten nær ved Strömstad bymidte og offentlige transportmuligheder, og har meget at byde på. Glimrende indkøbsmuligheder og betagende natur venter dig her.

Book et mødelokale