Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Restaurantens design er inspireret af den skandinaviske sommer med masser af grønne og afslappende toner. Hvis du lytter godt efter, kan du endda høre fuglesang og summende bier.

Vores restaurant serverer mad, som er både velsmagende og nærende, med smagfulde retter såsom Berliner Currywurst, wienerschnitzel, Scandic Burger og en lang række nordiske tapas. Vi har en speciel menu i restauranten, som skifter hver måned for at give dig endnu mere afveksling og flere valgmuligheder. Nyd det hele i en afslappende og imødekommende atmosfære.

Vær opmærksom på, at du altid kan tilføje morgenmad for 17 EURO pr. person pr. dag, når du ankommer til hotellet, hvis du ikke i forvejen har inkluderet morgenmad i din booking. Du kan endda opnå en reduceret pris, hvis du bestiller morgenmad ved check-ind i receptionen. På alle Scandic hoteller tilbyder vi morgenmad for 0 kr. til børn under 13 år.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
 (Christmas & New Year 22-31 December 2018: Mon-Sun 06:30-12:00)

Lunch: Mon-Fri 12:00-14:00, Sat-Sun Closed