Scandic-Berlin-Potsdamer-Platz-Restaurant-breakfas.jpg
Scandic-Berlin-Potsdamer-Platz-Restaurant-breakfas.jpg Breakfast room

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Restaurantens design er inspireret af den skandinaviske sommer med masser af grønne og afslappende toner. Hvis du lytter godt efter, kan du endda høre fuglesang og summende bier.

Vores restaurant serverer mad, som er både velsmagende og nærende, med smagfulde retter såsom Berliner Currywurst, wienerschnitzel, Scandic Burger og en lang række nordiske tapas. Vi har en speciel menu i restauranten, som skifter hver måned for at give dig endnu mere afveksling og flere valgmuligheder. Nyd det hele i en afslappende og imødekommende atmosfære.

Bemærk venligst at morgenmad ikke er inkluderet i Early og Flex priser på Scandic Berlin Potsdamer Platz. I vores hotelpakker eller andre prisprodukter er morgenmad inkluderet. Morgenmad koster EUR 12.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
Lunch: Mon-Fri 12:00-14:00, Sat-Sun Closed

Menuer