Shopping i Berlin

Berlin er ikke kun kendt for sine mange kulturelle tilbud og verdensberømte natteliv. Den tyske hovedstad er også et mekka for shoppingentusiaster. Vi viser dig de bedste shoppingområder i Berlin – fra små, trendy butikker til store shoppingcentre.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Berlin og dens shoppingcentre

I modsætning til mange andre tyske byer har Berlin flere centre. Det skyldes delvist den 28 år lange opdeling mellem øst og vest. En anden årsag er hovedstadens størrelse og infrastruktur. For at undgå flaskehalse og store menneskemængder på samme sted blev indbyggerne fordelt i storbyen, hvilket førte til opførelsen af forskellige shoppingcentre.

Shopping i Berlin – hvad findes hvor?

Shopping i City West
Omkring Kurfürstendamm, i det såkaldte City West, finder besøgende centrum af det gamle Vestberlin. Området har igennem flere år oplevet en succesrig opblomstring. Hippe butikker, der henvender sig til et yngre publikum, ligger nu her ved siden af kendte luksusbrands. Langs ”Kudamm” og Tauentziens gader finder du det store og verdenskendte shoppingcenter KaDeWe, det nye Bikini Haus, dyre luksusbrands, sportsforretninger, klassiske modebutikker og, ikke mindst, et af byens shoppingvartegn – det imponerende Europa-Center.


Shopping i den østlige del af Berlin
Shoppingområdet i den østlige del strækker sig fra Alexanderplatz via Friedrichstraße til Potsdamer Platz. Her er der noget for enhver smag – uanset budget. Det største udvalg af butikker ligger i indkøbscentret Alexa på Alexanderplatz. Alle, der er på udkig efter de eksklusive butikker, bør gå en tur henad Friedrichstraße. Quartier 206 er ikke kun et arkitektonisk blikfang, men også en shoppingoplevelse på 1. klasse. Der er også mange steder for tilbudsjægerne på Potsdamer Platz. Arkaderne på Potsdamer Platz og Mall of Berlin er særligt populære blandt turister på shopping.

Scandic Hotels: Bedste shoppingcentre til fods

Vores to hoteller i Berlin, Scandic Berlin Kurfürstendamm og Scandic Berlin Potsdamer Platz, giver dig mulighed for en komfortabel shoppingoplevelse til fods, og efter en udmattende dag med indkøb kan du lande direkte på en behagelig seng eller slappe af i vores fitness- og saunaområde. Fordelene ved at booke hos os: