Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar of Scandic Frankfurt Museumsufer in Frankfurt
Bar of Scandic Frankfurt Museumsufer in Frankfurt
Tilbage til hotel

Bar

Uanset om du skal have en hurtig kop kaffe eller vil slutte dagen af med en drink. Den moderne atmosfære i vores bar indbyder til en afslappet stund med vennerne eller networking med kollegerne. 

Udover en omfattende vinmenu tilbyder vi vores gæster et udsøgt udvalg af gin fra forskellige tyske byer samt et stort udvalg af spiritus. Vi serverer også frisklavede kaffespecialiteter.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 10:00-01:00

Menuer