IRONMAN Hamburg 2020

Søndag den 6. september 2020 er Hamborg endnu engang vært for en af verdens største sportsbegivenheder: Ved IRONMAN 2020 mødes tusindvis af topatleter i hansestaden, og du har mulighed for at opleve konkurrencen på tæt hold.IRONMAN Hamburg 2020 

En af de hårdeste sportskonkurrencer vender tilbage til Hamborg den 6. september 2020. Til IRONMAN 2020 konkurrerer tusindvis af topatleter efter intens træning i en triatlon gennem Hamborg. 

 

Langs IRONMAN Hamburg-ruten vil besøgende kunne opleve den spænding, som omgiver IRONMAN Hamburg, og følge med i den spændende konkurrence. Der kommer til at foregå en masse, særligt i skiftezonerne og midtpunktet for eventet ved Hamburger Rathausmarkt. På Hamburger Rathausmarkt er der både målstreg og IRONMAN-Expo. Der vil også være en masse at se i de nærliggende skiftezoner ved Ballindamm og Athletes Garden ved St. Petri-kirken.

 

Rute for IRONMAN Hamburg

IRONMAN-ruten starter lige ved Alster ved Jungfernstieg. Atleterne svømmer i alt 3,8 km i to runder, hvor de kommer gennem både de indre (Binnenalster) og ydre (Außenalster) Alster-søer. Konkurrencen fortsætter derefter på cykel fra skiftezonen ved Ballindamm. Cykelruten består af to baner med en distance på i alt 90 km. Fra centrum af byen cykler atleterne gennem Hamborgs Großmarkt og havnen til distrikterne Vierlande og Marschlande. Ruten består af højdepunkter som Hohendeicher See og Zollenspieker Fährhaus. Den sidste del af IRONMAN-triatlonen er løbet på 42,2 km omkring de indre og ydre Alster-søer og Hamborg centrum.

Du finder den præcise rute på:

Officielt triatlonhotel – Scandic Hamburg Emporio

Scandic Hamburg Emporio ligger kun en hundrededel af et maraton fra IRONMAN Hamburgs start og mål. Herfra er der kun 10 minutter til alle de vigtige start-, skifte- og målzoner.

Sådan booker du

Du skal blot indtaste den ønskede ankomstdato og antal personer i bookingmodulet for 'Scandic Hamburg Emporio' ovenfor. Så snart du klikker på 'Se værelser og priser', er du i gang med bookingprocessen!

Du får følgende fordele hos os:

  • Morgenmadsbuffet  – Søndag den 6. september 2020 serverer vi vores sunde Scandic morgenmad så tidligt som fra kl. 04.00. 
  • Pastabuffet – tank op på kulhydrater. Aftenen før Ironmanen kan du sammensætte din egen pastaret fra kl. 18. Uanset om du skal have sauce eller ej, om du ønsker med kød, vegetarisk eller vegansk – så er du sikker på at kunne starte konkurrencen fuld af energi.
  • Shop – Du finder en Scandic Shop på alle vores hoteller. Her kan du købe snacks, kaffe og gaver døgnet rundt.
  • WiFi – Ubegrænset internetadgang uden ekstra omkostninger
  • PressReader  – Få fri adgang til mere end 5.000 aviser og magasiner.
  • Check ud online – Undgå køerne ved receptionen, og check ud online.
  • Fitnessrum og sauna – Efter konkurrencen kan du komme dig i vores saunaer (til kvinder eller begge køn).
  • Plads til din cykel – Du kan tage cyklen med ind på dit værelse. Der er masser af plads til den, og den bliver opbevaret sikkert. 
  • Parkering – Parkeringskælderen med direkte adgang til vores hotel har 76 parkeringspladser (bemærk, at vi ikke kan reservere parkeringspladser). 
  • Alt ligger i nærheden – særlige cykelbutikker, massagesteder, de bedste løberuter og indendørs pools: Du finder alt i nærheden af hotellet, og vores kompetente medarbejdere i receptionen er altid klar til at hjælpe. 

Logoet er World Triathlon Corporations registrerede varemærke. Autoriseret brug.