IRONMAN Hamburg 2019

Søndag den 28. juli 2019 er Hamborg endnu engang vært for en af verdens største sportsbegivenheder: IRONMAN 2019 kommer til hansestaden sammen med 2.500 topatleter!

IRONMAN Hamburg 2019

En af de hårdeste sportskonkurrencer vender tilbage til Hamborg den 28. juli 2019. Ved IRONMAN 2019 vil 2.500 atleter konkurrere i en førsteklasses triatlon gennem byen.

Langs IRONMAN ruten vil besøgende kunne opleve den spænding, som omgiver IRONMAN Hamburg. Der vil være masser af aktivitet, særligt i skiftezonerne og ved begivenhedens centrum på rådhuspladsen. Midtpunktet for begivenhederne er rådhuspladsen, hvor du finder målstregen og en IRONMAN-udstilling samt den tilstødende skiftezone på Ballindamm og Athletes Garden ved St. Petri-kirken.

Rute for IRONMAN Hamburg

IRONMAN starter ved Alster-molen ved Jungfernstieg. Deltagerne svømmer i alt 3,8 km i to runder, hvor de kommer gennem både de indre (Binnenalster) og ydre (Außenalster) Alster-søer. Konkurrencen fortsætter derefter på cykel fra skiftezonen ved Ballindamm. Cykelruten udfolder sig over 90 km. Den tager atleterne igennem to runder fra byens centrum via Hamborgs 'Grossmarkt' og havnen, videre til områderne 'Vierlande' og 'Marschlande', hvor de kommer forbi både Hohendeicher søen og Zollenspieker færgehus. Den sidste del af IRONMAN-triatlonen er løbet på 42,2 km omkring de indre og ydre Alster-søer og Hamborg centrum.

 

Du finder den præcise rute på:

Officielt triatlonhotel – Scandic Hamburg Emporio

Scandic Hamburg Emporio ligger kun en hundrededel af et maraton fra IRONMAN Hamburgs start og mål. Herfra er der kun 10 minutter til alle de vigtige start-, skifte- og målzoner.

Du får følgende fordele hos os:

  • Morgenbuffet – Søndag den 28. juli 2019 serverer vi allerede vores sunde Scandic morgenmad fra kl. 04.00.
  • Shop – Vi har en shop på alle vores hoteller, hvor du kan købe gaver samt snacks eller en kop kaffe til at tage med.
  • WiFi – Altid fri internetadgang uden irriterende ledninger.
  • PressReader – Du får fri adgang til mere end 5.000 aviser og magasiner, når du besøger os.
  • Online check ud – Undgå kø ved check ud med vores selvbetjeningsmulighed.
  • Fitnessrum og sauna – Du kan komme dig oven på konkurrencen i vores saunaer (til kvinder eller begge køn).
  • Plads til din cykel – Du kan tage cyklen med ind på dit værelse. Der er masser af plads til den, og her står den i sikkerhed.
  • Parkering – Parkeringskælderen med direkte adgang til vores hotel har 76 parkeringspladser og ligger kun 400 meter væk. Der er også et parkeringshus i flere etager med 700 pladser (bemærk, at vi ikke kan reservere en parkeringsplads til dig)
  • Alt ligger i nærheden – særlige cykelbutikker, massagesteder og de bedste løberuter og indendørs pools: Du finder alt tæt på hotellet, og vores kompetente medarbejdere i receptionen er altid klar til at hjælpe.

 

Også i Frankfurt am Main...

Skal du deltage i Mainova IRONMAN European Championship Frankfurt d. 30. juni 2019? Kom og bo hos os på Scandic Frankfurt Museumsufer, der ligger tæt på begivenheden. 

 

Logoet er World Triathlon Corporations registrerede varemærke. Anvendelsen er godkendt.