Book hotel

Bar
Bar
Tilbage til hotel

Bar

Vores bar er det perfekte sted til en drink efter arbejde eller til afslapning, når du har spist i vores restaurant. Udover internationale drinks og en omhyggeligt udvalgt vinliste tilbyder køkkenet lette snacks. Barens regelmæssige begivenheder gør den til et hotspot i kvarteret Macherei.

Vores bar tilbyder den ideelle atmosfære til en drink efter arbejde eller et besøg efter et lækkert måltid i vores restaurant, og den byder gæsterne velkommen til forretningsfrokoster midt på dagen. Ud over en række internationale drinks er der også et meget stort udvalg af vine, lette snacks fra køkkenet og naturlig håndbrygget øl. Hvis du ikke kan beslutte dig eller ikke ønsker at vælge, kan du stole på vores uddannede barpersonales personlige service.

Der er plads til, at alle generationer kan nyde vores hyggelige skandinaviske atmosfære, da vi altid er glade for at byde et farverigt miks af mennesker velkommen! Interiøret er designet af arkitekter fra Koncept med base i Stockholm og tilbyder en uformel lounge-atmosfære, hvor du kan slappe af og lade op.


Du kan vælge, om du vil nyde din drink i vores tilstødende lounge, i Legehjørnet eller på vores Social Staircases, der gør vores bar til hotellets kulturelle midtpunkt med regelmæssige begivenheder som f.eks. slampoesi, elevatortaler og filmaftener. 


Og hvis du har lyst til at nyde en forfriskende drink, mens du checker ind, kan du også nemt checke ind i vores bar .
 

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:00-00:00, Sun Closed

Menuer