Danmarks næstbedste arbejdsplads

Sidste år var vi nummer fire. I år er vi nummer to på listen over Danmarks bedste arbejdspladser i undersøgelsen Great Place to Work.

Scandic kåret til Danmarks næstbedste arbejdsplads

Scandic er Danmarks næstbedste arbejdsplads | Great Place to Work | Scandic DanmarkDet imponerende spring fra 4. plads til 2. plads tilskriver vi med stor glæde vores 1.600 fantastiske team members, der hver dag tager hjertet med og gør Scandic til et fantastisk sted at arbejde.

Det er stort at vide fra vores medarbejdere, at stoltheden, sammenholdet og familiefølelsen er i top. At man bliver hørt, når man siger sin mening. At alle bliver behandlet retfærdigt uanset etnicitet, køn og seksualitet. Og at man kan være sig selv, når man er på arbejde – samtidig med, at der er rig mulighed for at udvikle sig.

Som Nordens førende hotelkæde med fokus på gæsteoplevelsen, bæredygtighed, social ansvarlighed og tilgængelighed kunne vi ikke drømme om et bedre skulderklap. Og mon ikke også vores gæster mærker den gode stemning, når de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.