Danmarks andenbedste arbejdsplads

Sammenhold, stolthed, arbejdsglæde og ikke mindst mangfoldighed gør Scandic til et fantastisk sted at arbejde. Det er nemlig i høj grad vores forskelligheder, som gør vores fællesskab stærkere. Derfor er vi også superstolte af at være blevet certificeret som 'Great Place to Work'Vi er blandt landets bedste arbejdspladser!

I 2023 blev Scandic kåret som Danmarks næstbedste arbejdsplads af Great Place to Work®. Hvert år kåres Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work® baseret på omfattende medarbejderundersøgelse samt virksomhedens kulturprofil. Vi er utroligt stolte over at indtage placeringen på andenpladsen, som vidner om Scandics gode arbejdspladskultur. Det er en kæmpe anerkendelse, som vi er meget stolte af at modtage.

I 2018 og 2019 vandt Scandic prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads® til inklusion, og vi arbejder fortsat med inklusion. Vi kommer fra hele verden. Faktisk har vi medarbejdere med hele 115 forskellige nationaliteter, men vi taler alligevel samme sprog. Omtanke er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi siger og gør. Det håber vi, at vores gæster kan mærke, hver gang de besøger os i forbindelse med fx arbejde, et møde eller et ferieophold.

Arbejdsglæde, mangfoldighed og inklusion er essentielle dele af vores kultur. 

Certificeret som en særligt god arbejdsplads igen i 2024

At være kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser forpligter. Og vores fokus på netop dette fortsætter ufortrødent. Vores dedikerede arbejde med arbejdsmiljø og arbejdsglæde har gjort, at vi i 2024 endnu engang er certificeret som en særligt god arbejdsplads med tillid, stolthed og fællesskab i højsædet.