Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

Sammenhold, stolthed, arbejdsglæde og ikke mindst mangfoldighed gør Scandic til et fantastisk sted at arbejde. Det er nemlig i høj grad vores forskelligheder, som gør vores fællesskab stærkere. Derfor er vi også superstolte af, at være blevet kåret som 'Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion' af Great Place To Work.

Vi er bedst til inklusion!

Vi kommer fra hele verden. Faktisk har vi medarbejdere med hele 108 forskellige nationaliteter. Men vi taler alligevel samme sprog. Omtanke er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi siger og gør. Det håber vi, at vores gæster kan mærke, hver gang de besøger os i forbindelse med fx arbejde, et møde eller et ferieophold. Vores arbejdsglæde lyser nemlig tit ud af os - ikke mindst i forbindelse med, at vi er blevet kåret som 'Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion' i 2018.

Glæden bliver heller ikke mindre af, at vi samtidigt har fået en smuk 2. plads på listen over Danmarks bedste store arbejdspladser. Det er to kæmpe anerkendelser, som vi er meget stolte af at modtage. Arbejdsglæde, mangfoldighed og inklusion er nemlig essentielle dele af vores kultur.