Vi er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

Vi tror på, at du som gæst hos os, kan mærke at vores 2.000 medarbejdere er glade for at gå på arbejde, uanset om du bor, spiser eller holder møde hos os. Derfor kunne vi ikke drømme om et bedre skulderklap, end at blive kåret til Danmarks bedste arbejdsplads 2017.

Scandic kåret som Danmarks bedste arbejdsplads 2017

Great Place to Work 2017

Sidste år blev vi nummer to på listen over Danmarks bedste arbejdspladser i undersøgelsen Great Place to Work 2016. At vi året efter, 2017 kan fejre førstepladsen med titlen som Danmarks bedste arbejdsplads, gør os mindst dobbelt så stolte.

For os er det en utrolig flot pris, og vi siger tusind tak til alle vores 2.000 fantastiske team members, som hver dag har omtanke for hinanden og vores gæster.

Sammenhold, stolthed, arbejdsglæde og plads til mangfoldighed gør Scandic til et fantastisk sted at arbejde. Her er rig mulighed for at videreudvikle sig, og alle bliver hørt og behandlet retfærdigt uanset etnicitet, køn og seksualitet. Det er det, vores medarbejdere giver udtryk for. Og det er det, som nu resulterer i kåringen som Danmarks bedste arbejdsplads.