En Housekeeping Manager om latter på arbejdet

Angela André, Housekeeping Manager på Scandic Norra Bantorget i Sverige

André startede sin karriere hos Scandic som assisterende housekeeper og arbejder nu som House Keeping Manager på Scandic Norra Bantorget i Stockholm. Hun søgte arbejde hos Scandic, da hendes tidligere arbejdsgiver, en konkurrerende hotelkæde, løb ind i problemer under finanskrisen.

– Jeg kunne lide at arbejde inden for hotelbranchen, men ønskede at arbejde i en større og mere stabil organisation, der bød på bedre udviklingsmuligheder.

Hvad behøver du for at være glad på arbejdet?

– Jeg skal kunne være stolt over det, jeg laver. Det er også vigtigt, at mit personale er glade. Jeg finder det meget tilfredsstillende at vide, at de er glade og udfører et godt stykke arbejde.

Hvilke kvaliteter sætter du størst pris på hos dem, der arbejder for dig?

– At de er samvittighedsfulde og har teamwork-færdigheder. Jeg har 20 personer under mig, og jeg skal kunne stole på dem. Vi skal også kunne kommunikere og have det sjovt sammen.

Hvorfor vil du anbefale Scandic som arbejdsgiver?

– Scandic giver mig mulighed for at udvikle mig på et professionelt niveau. De tilbyder interne kurser og undervisningssystemer samt den fleksibilitet, der følger med, når man arbejder for en stor hotelkæde. Der er 23 Scandic-hoteller alene i Stockholm.

Hvornår nyder du dit job mest?

– Hele tiden. Vi griner altid. Jeg nyder at arbejde med forskellige slags mennesker, både gæster og kolleger. Om sommeren har vi ofte udenlandske gæster boende. Jeg bliver inspireret af deres oplevelser, behov og ønsker. Inden vi starter med at arbejde om morgenen, motionerer vi sammen i ti minutter. Det er lidt usædvanligt, men det er en fantastisk måde til at få startet dagen på en positiv måde!