En HR Manager om personlig udvikling

Benedikte Böttger, HR Manager i Danmark

Benedikte Böttger begyndte at arbejde hos Scandic i 1999. Siden da har hun beklædt forskellige roller i virksomheden, inklusive konference- og reservationsassistent, hoteldirektør, salgs- og marketingmedarbejder, inden hun endte i human resources. I dag er hun HR Manager, og hendes ansvar er bl.a. at organisere undervisningsprogrammer på Scandic Business School.

Hvorfor vil du anbefale Scandic som arbejdsgiver?

– Det er en fantastisk organisation at arbejde for. Scandic er en stabil arbejdsgiver, hvor du vil få fremragende udviklingsmuligheder og chancen for at arbejde med fantastiske kolleger.

Hvad behøver du for at være glad på arbejdet?

– Interessante og varierede opgaver samt fantastiske kolleger. Jeg holder af at omgive mig med folk, der er motiverede og positive, og som hjælper med at øge fællesskabsfølelsen.

Hvad betyder "god service" for dig?

– Ægte interesse for dine gæster - forsøg ikke at udføre flere ting på én gang, men giv den person, du taler med, din udelte opmærksomhed. Ofte drejer det sig om at give folk mere, end de forventer.

Hvilke kvaliteter sætter du størst pris på hos dem, der arbejder for dig?

– Jeg holder af at arbejde med folk, som har en positiv indstilling, og som ser muligheder og udfordringer frem for problemer. Det er lidt af en kliché, men ikke desto mindre en afgørende kvalitet. Og inden for denne branche er det naturligvis meget vigtigt, at du er god til mennesker.

Hvordan føler du, at Scandic klarer sig, hvad angår professionel udvikling?

– Med 230 hoteller er vi den førende hotelkæde i den nordiske region, og der er masser af plads til udvikling inden for organisationen. Det er jeg selv et godt eksempel på. Mulighederne er der for dem, som ønsker at gribe dem, og der er undervisningsmuligheder for alle områder: fra hotelledelse og administrationen til salg, marketing og human resources.

Hvad husker du bedst fra dine første par år hos Scandic?

– Min baggrund var inden for den akademiske verden, og jeg glædede mig til at starte i hotel- og restaurationsbranchen. Jeg var draget af den positive atmosfære og mødte en masse mennesker, som nød at tage på arbejde hver morgen. Det har sat sig fast hos mig, den positive atmosfære og følelsen af, at jeg løbende udvikler mig sammen med Scandic som organisation.