Scandic Business School

Her hos Scandic er vi ikke i tvivl om, at vores forretning er bedst, når vores medarbejdere får muligheden for at udvikle sig til deres fulde potentiale. Derfor har vi udviklet det, som muligvis er branchens bedste undervisningsmuligheder. Scandic Business School sætter os i en enestående position til løbende at udvikle både vores organisation og vores medarbejdere. For dem der arbejder her, er det en chance for livslang læring og en spændende vej til nye udfordringer. Scandic Business School tilbyder skræddersyede kurser til medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Vores undervisning giver dig mulighed for at vokse

Undervisningen på Scandic Business School, er inddelt i fem områder og foregår både som undervisning i klasselokale og via e-learning:

1. Get on Board

En introduktion til Scandic for nye medarbejdere. Al den viden, du har brug for til at hjælpe dig på vej i organisationen. Disse kurser hjælper dig med at yde dit bedste i din nye rolle.

2. Commercial

Kurserne under Commercial vedrører salg, marketing, indtægtsstyring, e-handel, kundeloyalitetsprogrammet og finansøkonomi. Disse kurser forbedrer dine forretningsmæssige og kommercielle kompetencer inden for organisationen.

3. Leadership

Kurser med fokus på udvikling af medarbejderes lederskabs- og virksomhedsledelsesevner på Scandics forskellige organisationsniveauer, inklusive et omfattende talentprogram.

4. Functional

Kurser og praktisk undervisning til alle de forskellige roller med det formål at styrke Scandic-konceptet. Fokus på resultatforbedringer, IT-systemer, rekruttering og koncepter. 

5. Service

Service er selve hjertet i Scandics forretning. Dette undervisningsprogram stræber efter at fastholde vores høje serviceniveau og give dig som leder og medarbejder redskaberne til at bringe Scandics service og servicekultur fremad – internt og eksternt.