#staysafe at scandic

Det er vores højeste prioritet altid at sikre vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og tryghed. Derfor har vi indført en række procedurer og rutiner på alle vores hoteller, så du altid har ro i maven, når du bor hos os.Sådan SIKRER VI DIN TRYGHED

Vi opdaterer løbende denne side iht. udstukne retningslinjer fra de danske myndigheder.

Ankomst

Vi kræver ikke en negativ Covid-19 test ved ankomst, men har indført krav om omfattende håndhygiejne og værnemidler for vores medarbejdere og gæster baseret på myndighedernes anbefalinger. 

Mad & drikke

Vi har tilpasset vores klassiske buffeter til både morgenmad, frokost og møder, så de består af nye, lækre portionsanretninger. På den måde kan du nemt plukke alle dine favoritter og nyde dem i vores restaurant eller som take-away på farten. Du kan dog fortsat hente en lækker morgenmad på bakke og nyde den på værelset, eller spise i restauranten ved fremvisning af gyldigt coronapas. 

 • I restaurant og bar gælder det aktuelle forsamlingsforbud på 25 personer.
 • Der skal fremvises gyldigt coronapas, hvis du ønsker at spise i restauranten. 
 • Husk også, at der som altid er et varieret udvalg af kolde og varme drikke samt snacks, sandwich, salater og slik i vores shops.
 • Dog sælger vi ikke længere alkohol efter kl. 22:00 - dette gælder også vores shop.
 • Vi stiller naturligvis håndsprit tilgængelig på alle vores madstationer og kaffestationer

Værnemidler

På alle vores hoteller i Danmark bærer vores personale mundbind eller visir i alle gæsteområder. Det samme krav har vi til vores gæster iht. seneste melding fra sundhedsmyndighederne om at skulle bære mundbind på offentlige områder. Det betyder, at du som gæst skal være påført mundbind ved ankomst og ophold i fællesarealer. Mundbindet må tages af, så snart du sidder ned i vores restaurant, i et mødelokale eller når du opholder dig på dit værelse.

 • I vores shops i receptionerne sælger vi både mundbind og håndsprit og vi skilter omhyggeligt med gode råd om hygiejne på hele hotellet.

Rengøring & hygiejne

Vores medarbejdere trænes i omfattende rengøringsrutiner, og vi følger naturligvis alle retningslinjer fra de danske myndigheder.

Vi har intensiveret vores rengøringsprocedurer:

 • Berøringsflader som f.eks. elevatorknapper, fjernbetjeninger og overflader på badeværelser rengøres effektivt og ofte
 • Der er opsat stationer ved reception, restaurant og øvrige fællesområder, hvor det er muligt at vaske eller afspritte hænder
 • Alle borde, menukort og stole i vores restauranter rengøres ofte og efter hvert selskab
 • Løse genstande som eksempelvis kuglepenne, notesblokke og informationsmateriale er fjernet fra værelser og mødelokaler
 • Der er ikke adgang til et værelse, efter det er rengjort, før næste gæst ankommer

De ekstra tiltag medfører naturligvis ikke ekstra omkostninger for dit ophold.

Afstand – kontaktløs færden  (Touchless Guest Experience)

 • Vi har skilte, der markerer afstand for både gæster og medarbejdere.
 • I vores restauranter, barer, mødelokaler og øvrige centrale områder har vi færre siddepladser iht. myndighedernes afstandskrav.
 • Alle vore elevatorer er markeret med et skilt, der angiver max antal tilladte personer ad gangen. Alle fitness rum er markeret med zoner iht gældende regler for antal og afstand. På grund af Covid-19 kan der være risiko for, at pool, sauna, omklædningsrum, aktivitetsrum etc. lukkes for at forhindre smittespredning. Kontakt hotellet for at få en aktuel opdatering.

Smittehåndtering

Alle medarbejdere er oplært i vores klare procedurer for håndtering af kollegaer og gæster, der viser tegn på sygdom. Skulle vi opleve et tilfælde af Coronavirus på et af vores hoteller, kontakter vi naturligvis straks sundhedsmyndighederne og iværksætter en koordineret handlingsplan på baggrund af deres anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her om vores håndtering af Covid-19 her.

.