Bo trygt hos os

Din sikkerhed og tryghed er vores højeste prioritet. Derfor har vi indført en række nye initiativer og tiltag ift. rengøring og hygiejne på vores hoteller i tråd med alle retningslinjerne fra de danske myndigheder. Og derfor kan du stadig bo trygt hos os.sådan sikrer vi, at du kan bo trygt

Du kan altid glæde dig til en tryg oplevelse, når du skal bo eller holde møde på et af vores hoteller. Din tryghed og sikkerhed har nemlig altid været vores højeste prioritet, og lige nu har vi naturligvis indført en række forskellige nye initiativer og rutiner, for at du stadig kan føle dig lige så tryg som altid hos os. 

Hør vores Salgsdirektør, Anders Gjørup Hansen, fortælle mere i videoen nedenfor.

Hygiejne

Vores medarbejdere er trænet i nye rengøringsrutiner, som sikrer både deres og vores gæsters sikkerhed på vores hoteller. For eksempel:

  • Vi går ikke ind på dit værelse, mens du bor hos os for at mindske smittefaren
  • Vi holder så mange døre åbne som muligt for at sikre fri passage
  • Vi descinficerer alle berøringsflader

Morgenmad

Vi har opdateret vores store morgenmadsbuffet, så den nu består af lækre, små portionsanretninger i glasskåle med låg. På den måde kan du nemt plukke alle dine favoritter fra buffeten.

Mødeoplevelse

Du kan trygt både booke og afholde dit møde hos os. Den gode service er stadig den samme, som du kender. Lokalet er stadig indrettet med omtanke - nu med lidt mere plads imellem stolene. Og maden er stadig lavet med kærlighed. Nu kommer den dog direkte til jeres lokale fra vores køkken. 

Kan I ikke mødes allesammen i samme rum? Så tilbyder vi jer nu hybridmøder på vores hoteller.

FAQ

I vores FAQ finder du svarene på nogle af de mest stillede spørgsmål ift. COVID-19, og hvordan vi håndterer situationen på vores hoteller.