Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med COVID-19

Vi opdaterer løbende denne side med spørgsmål og svar.Genvej til spørgsmål vedrørende:

ombooking AF MØDER OG KONFERENCER

Q: Kan jeg ombooke møder og konferencer? 

A: I en tid som denne kan det være svært at planlægge ophold, møder og konferencer. Derfor har vi naturligvis justeret vores  annulleringsbetingelser:

Møder til under kr. 200.000 med afholdelse inden 31. august 2021
Vi har stor forståelse for vores kunders situation og tilbyder derfor særlige annulleringsbetingelser på samtlige møder og konferencer med en booket værdi på mindre end kr. 200.000, og som er planlagt med afholdelse inden 31. august 2021. Møder og konferencer af denne type kan frem til 14 dage før planlagt afholdelse omkostningsfrit flyttes til en ny dato frem til udgangen af 2021.

Vi tilbyder således følgende særlige annulleringsbetingelser til møder med en værdi på under kr. 200.000 med afholdelse inden 31. august 2021:

  • Mere end 14 dage før 1. arrangementsdag: Omkostningsfri flytning af arrangement frem til udgangen af 2021
  • Mindre end 14 dage før: Faktureres med 75 % af det senest aftalte
  • Mindre end 48 timer før: Faktureres med 100 % af det senest aftalte 

Hvis ikke arrangementerne bliver afholdt inden udgangen af 2021, vil vi fakturere jf. ordinære annulleringsbetingelser.

Møder til over kr. 200.000 med afholdelse inden 31. august 2021
Vi gør opmærksom på, at der ved større møder og konferencer med en samlet omsætning på mere end DKK 200.000 gælder særlige afbestillings- og nedskrivningsbetingelser. Disse aftales fra gang til gang og vil fremgå af kontrakten. Det vil altid være betingelserne i den enkelte bekræftelse, der er gældende.

 
Kontakt det enkelte hotel eller kundeservice på +45 33480402 (hverdage kl. 09.00-17.00).

Vores gæsters sikkerhed

Q: Hvilke tiltag tager Scandic i den nuværende situation?

A: Vi har iværksat en række tiltag. Blandt andet har vi introduceret en ny udgave af vores morgenmadsbuffet, så den består af små portionsanretninger, som du kan nyde på værelset eller i restauranten ved fremvisning af gyldigt coronapas.

Q: Hvilke særlige rengøringsprocedurer/-regler har Scandic i forbindelse med COVID-19?

A: Hygiejne og renlighed er altid højt prioriteret på vores hoteller. Vi har indført krav om omfattende håndhygiejne for vores medarbejdere og indført udvidede rengøringsprocedurer baseret på myndighedernes anbefalinger. 

Vores håndtering af COVID-19

Q: Hvad gør Scandic, hvis en gæst eller medarbejder konstateres smittet med COVID-19? 

A: I tilfælde af at en gæst eller medarbejder konstateres smittet på et af vores hoteller, tager vi følgende skridt:

  • Afklaring med gæsten/medarbejder, hvor denne har opholdt sig på hotellet under besøget og i hvilket tidsrum
  • Hvis værelsesgæst: Værelset står over i 3 døgn og rengøres grundigt iført værnemidler. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis værelset ikke har været benyttet efterfølgende og før, vi fik beskeden fra den smittede gæst
  • Hvis medarbejder: Vi informerer om, at vi har haft en smittet medarbejder i en af vores afdelinger
  • Information til medarbejdere, der har været på vagt i tidsrummet samt generel info til alle medarbejdere på hotellet. Vi opfordrer vores medarbejdere til at holde godt øje med symptomer samt at lade sig teste for en sikkerheds skyld
  • Vi trækker en liste over alle gæster (hotel og konference), der har været på hotellet i samme periode som den smittede
  • Vi sender en mail ud til alle gæster med information.

Q: Hvor kan jeg finde information om COVID-19 på Scandics website?

A: Du kan finde mere information om vores håndtering af din sikkerhed i forbindelse med COVID-19 

ÅBNE HOTELLER OG Midlertidigt lukkede hoteller

Q: Er alle hoteller åbne?

A: Ja, alle vores hoteller i Danmark er nu åbne. Vi følger til enhver tid de danske myndigheders retningslinjer og derfor kan der være tilfælde, hvor vores restaurant og bar og/eller fitness og pool er lukket. Du finder opdateret information under det pågældende hotel eller ved at kontakte hotellet direkte. Du kan som altid købe snacks, let mad samt kolde og varme drikke i vores shop.

Q: Hvad nu hvis det hotel, jeg har booket, lukker midlertidigt?

A: Såfremt der er et eller flere hoteller, der lukker midlertidigt, kontakter vi selvfølgelig alle gæster, som har booket et ophold på de pågældende datoer og involverede hoteller. Du kan være sikker på, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at dit kommende ophold bliver godt. 

Scandic Friends-medlemsskab

Q: Hvad kan jeg bruge mine point på udover bonusnætter?

A: På nuværende tidspunkt kan medlemmer af Scandic Friends bruge point på bonusnætter. Vi udvikler hele tiden på Scandic Friends-programmet, og vi håber snart at kunne dele nye og spændende måder, som du kan bruge dine point på.