Optjen point på HTL by Scandic

HTL er vores søsterkæde med hoteller af høj kvalitet til attraktive priser. HTL er det perfekte valg for dig, der ønsker en smart rejseoplevelse og som sætter pris på avant-garde design, høj kvalitet og storbyatmosfære.

Book ophold på HTL og optjen point

Som medlem af Scandic Friends, skal du blot indtaste dit medlemsnummer, når du booker en overnatning på HTL's hjemmeside.

Når dit ophold er slut, vil dine Scandic Friends point blive overført til din konto - præcis som når du bor på et Scandic hotel. Du får dog ikke andre fordele på HTL, end at optjene point. 

HTL design og komfort

Indretningen og designet af værelser på HTL er nøje udvalgt og udviklet med den moderne rejsende i tankerne. HTL's design er tidløst og nordisk med fokus på høj kvalitet, komfort og smarte opbevaringsløsninger. Der er fri WiFi overalt på hotellet og du kan let få adgang til WiFi gennem din smartphone, tablet eller bærbar computer ved hjælp af Miracast og Airplay til LED TV.

I HTL loungen kan du nyde drinks og lette anretninger, der bliver serveret af HTL værter, som altid er tilgængelige for gæsterne. De fungerer som traditionelle receptionister, og de hjælper dig gerne og giver dig de seneste tips til byen. I loungen tilbyder hotellet selvfølgelig fri WiFi og masser af stik, så du hurtigt kan være online og arbejde eller blot holde dig opdateret.

På HTL betaler du kun for det, du bruger. Du kan vælge at betale for en lækker HTL morgenmad, lavet af nøje udvalgte ingredienser. Morgenmaden omfatter et udvalg af sandwiches, croissanter med og uden chokolade, yoghurt med hjemmelavet müsli, frisk frugt og friskpresset juicer. Og selvfølgelig kaffe og te!

Nem og hurtig check in 

Når du ankommer til hotellet har vi check in computere klar til dig. Du kan også bruge vores HTL app til check in på vej til hotellet. Din mobiltelefon bruges som nøgle til dit værelse - så du skal blot låse op på din telefon op for at åbne døren.

Når det er tid til at tage afsted, behøver du ikke at gøre noget ved check ud. Du kan også få adgang til information om hotellet og guider til byen igennem app'en.

I øjeblikket virker HTL app'en kun på hotellerne i Stockholm, men meget snart vil den også være tilgængelig for hotellerne i Oslo.

Point per kvalificerende overnatning

 • Top floor 3.000
 • 3rd floor 2.500
 • 2nd floor 2.300
 • 1st floor 2.000

Brug dine point på HTL

Kunne du tænke dig at bruge dine Scandic Friends point på en frinat på HTL, skal du blot ringe til +46 40 920 920 (mandag - fredag fra 8.00-20.00).

Hoteller og destinationer - point

 • HTL Kungsgatan, Stockholm - 40.000 point
 • HTL Upplandsgatan, Stockholm, 40.000 point
 • HTL Grensen, Oslo - 30.000 point
 • HTL Karl Johan, Oslo - 30.000 point

Antallet af værelser, der kan bookes til frinætter på HTL er begrænset ligesom på Scandic. Så det er en god idé at booke din frinat i god tid! 

En frinat på HTL inkluderer:

 • HTL værelse
 • HTL morgenmad
 • HTL Flex, som giver dig mulighed for at ændre eller annullere din booking i overensstemmelse med HTL's bookingvilkår. Læs mere her