KonkurrencebetingelserOfficielle regler for Scandic Facebook-konkurrence ("Vind en hotelovernatning på Scandic Odense og billetter til Glow Odense) - ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår:

ARRANGØR:
Konkurrencen udbydes af:

Scandic Hotels A/S
Nansensgade 19, 7. sal
1366 København K

DELTAGELSE:

  1. Der deltages via Scandics Facebook side ved at skrive i kommentarfeltet, hvem du helst vil opleve Glow Odense sammen med. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Vi finder tre tilfældige vindere blandt alle, der har kommenteret. 
  2. Der udloddes 3 (tre) præmier, og vinderne kontaktes via Facebook.
  3. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.
  4. Alle personer over 18 år, som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at konkurrencebetingelserne overholdes. Ansatte af Scandic og deres nærmeste familie kan ikke deltage i konkurrencen.

PRÆMIER:

Scandic trækker lod om følgende præmier: 

1. præmie: 1 overnatning for 2 personer på Scandic Odense (kan benyttes fra den 14/12 2019 - 4/1 2020) & 2 billetter til Glow Gardens
 
2. præmie: 4 billetter til Glow Gardens (kan benyttes fra den 21/11 2019 - 4/1 2020)

3. præmie: 2 billetter til Glow Gardens (kan benyttes fra den 21/11 2019 - 4/1 2020)

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Scandic A/S, der fastlægger fortolkningen.

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre. Transport til og fra hotellet og til og fra Glow Odense er ikke inkluderet i præmien.

UDTRÆKNING AF VINDERE:

Vinderne udtrækkes tilfældigt den 14. november kl. 10. Hvis en vinder ikke svarer på henvendelsen indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået præmien, og en anden vinder vil blive trukket.

YDERLIGERE INFORMATION:

Scandic er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Scandic forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre dem, såfremt det er nødvendigt. Scandic er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Scandic afholder alle præmieafgifter. Skulle en person som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Scandic sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Scandic forbeholder sig retten til at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Scandic sig retten til at ekskludere deltagere uden varsel.

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden måde associeret med Facebook. Deltagere i konkurrencen afgiver alene information til Scandic Hotels A/S.