Partnerhoteller

Velkommen til Scandic og vores partnerhoteller! Scandics partnerhoteller drives uafhængigt og er ikke en del af Scandic. Men som gæst oplever du den samme komfort og varme, som du ville på ethvert Scandic-hotel.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Det kan dog betyde, at nogle ting, som du er vant til fra Scandic-konceptet ikke altid er tilgængelige på det pågældende hotel. Vi tænker på ting som vores morgenbuffet, motionscenter, fri WiFi eller vores butik.

Hvad med mine medlemspoint?

Som medlem af Scandic Friends, optjener du point som sædvanlig, og kan bruge dem på alle vores hoteller, herunder Scandics partnerhoteller. Du modtager også alle fordelene ved Scandic Friends og kan bruge Bonus Cheque samt booke til aftalte priser.

Hvordan ved jeg, om hotellet er et partnerhotel eller ej, når jeg booker?

Når du søger efter hoteller på vores hjemmeside, vil hotellet blive kaldt en "Scandic Partner". For eksempel "Scandic Partner: Olympiatoppen Sportshotel". Vi har også markeret disse hoteller med et lille symbol, som du kan se på hvert hotels egen hjemmeside. Se symbolet til venstre. Vi har 16 partnerhoteller i alt, 15 af dem ligger i Norge og ét af dem ligger i Sverige.