Certificate of Excellence

Hvert år tildeler TripAdvisor Certificate of Excellence - Udmærkelsescertifikatet - til bl.a. hoteller. Certifikaterne gives som særlig ære til hoteller, der igennem et helt år har fået de bedste anmeldelser fra gæster på TripAdvisor. Vi har hele 4 hoteller, der hver har fået dette helt særlige certifikat.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Hoteller i Danmark med TripAdvisors Certificate of Excellence

Fra Aarhus mod nord til København mod øst finder du vores 4 hoteller, der har fået det særlige Certificate of Excellence. Det er hotellets gæster, der gennem deres anmeldelser, bidrager til, at hotellerne får denne særlige pris. Tag med en tur rundt på hotellerne.

Scandic Bygholm Park

Certificate of Excellence er tildelt Scandic Bygholm Park i Horsens | Scandic Hotels

Midt i smukke Bygholm Park i Horsens ligger Scandic Bygholm Park. På hotellet, der oprindelig var en formen herregård, er der eventyrlig stemning og romantik overalt. Lige så snart du ankommer til hotellet, vil du være omsluttet af en helt særlig charme og stedets fantastiske historie. Det er let at forstå, hvorfor tidligere gæster har givet så fine anmeldelser af stedet på TripAdvisor. Udover Certificate of Excellence, har gæsterne kåret Scandic Bygholm Park til Travellers' Choice 2016. 

Scandic Palace Hotel

TripAdvisor Certificate of Excellence - Scandic Palace Hotel | Scandic Hotels

Siden 1910 har Scandic Palace Hotel kastet glans over Rådhuspladsen i København. Lad tankerne flyve tilbage til dengang hotellet var var samlingssted for københavnere, royale familier og internationale gæster. Stjerner som Judy Garland og Audrey Hepburn har kastet glans over hotellet og efterladt deres spor på hotellets enestående historie. Det er bl.a. takket være denne historie, de smukke værelser og placeringen i hjertet af København, der begejstrer gæster fra hele verden. Scandic Palace Hotel er tildelt TripAdvisors Certificate of Excellence 2016. 

Scandic Aarhus City

TripAdvisor Certificate of Excellence - Scandic Aarhus City | Scandic Hotels

For enden af byens egen regnbue, 100 meter frem og så skarpt til højre - her finder du Scandic Aarhus City. Hotellet, der har vundet priser for sit smukke design ligger midt i Danmarks hyggeligste storby blandt historiske bygninger, moderne kunsthuse og charmerende, smalle gader. Rosende ord fra gæster regner ned over hotellet, når du læser hotellets anmeldelser på TripAdvisor. Bl.a. derfor er Scandic Aarhus City tildelt Certificate of Excellence.

Scandic Regina

TripAdvisor Certificate of Excellence - Scandic Regina | Scandic Hotels

I centrum af Herning, tæt på byens gågade, Jyske Bank BOXEN og Herning Kongrescenter, ligger Scandic Regina. Hotellet, der for nyligt er renoveret, roses til skyerne af gæster på TripAdvisor. Det er særligt hotellets servicemindede personale, de flotte værelser, den ideelle placering i Herning og gode mad i restauranten, der er med til, at hotellet er kåret til Travellers' Choice 2016 og har modtaget et Certificate of Excellence.