Mød vores kokke

Mød Jason. Han er en af vores mange talentfulde køkkenchefer. Men han er mere end det. Han er med til at skabe dit effektive møde. Vi mener nemlig, at maden til dit møde skal give mening og være en integreret del af mødet - for at sikre de bedste resultater.

Book et møde

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Mad der skaber møderesultater

Protein eller omega 3 - kulhydrater eller fibre? Noget mad får vores små grå til at arbejde effektivt. Andet gør ikke. Hos Scandic tror vi på, at mad kan påvirke resultatet af dit møde. Derfor har vi udviklet et sæt fleksible madløsninger - Better Food.

Brændstof til hjernen

For at din krop kan præstere optimalt, er den nødt til at få det rigtige brændstof. Det gælder uanset, om du skal løbe marathon eller sidde i møde. I begge situationer handler det om at skabe resultater. Og vores hjerne har lige så meget brug for brændstof, som vores ben.

Din hjerne elsker mad. Men det er ikke al mad, som hjælper den med at præstere optimalt. Hjernen foretrækker brændstof som fx sunde fedtstoffer og antioxidanter. Og jo bedre vi spiser, jo bedre præsterer vi. Derfor har vi udviklet Better Food. En fleksibel løsning bygget op omkring måltider, der er skræddersyet til at møde netop dine unikke behov.

"Hvis formålet med dit møde er at være kreativ, er det vigtigt at tilføje en masse farver og smag til din mad - det får folk til at tænke." Jason Berridge, Head Chef.

Planlægger du et kreativt møde? Tilføj eventuelt lidt farverige grøntsager til menuen. Vi anbefaler fx avocado. Den grønne frugt er allerede en populær ingrediens på danskernes frokosttallerkner. Men vidste du, at den, udover at smage godt, også er pakket med vitaminer, protein og sunde fedtstoffer? Studier har vist, at enkeltumættet fedt hjælper blodet med at cirkulere bedre, hvilket er afgørende for, at din hjerne kan præstere optimalt.

Laks kan også være med til at sørge for, at du, dine små grå og dit energiniveau er på toppen hele dagen. Fisken forsyner dig med masser af omega 3 - fedtsyre som giver hjerneaktiviteten et boost ved bl.a. at forbedre din hukommelse og reaktionstid. 

Der er også råd at hente til de lidt mere lækkersultne mødedeltagere. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at tilfredsstille din søde tand og dine hjerneceller på én og samme tid. Chokolade indeholder både den rette mængde koffein og antioxidanter til at neutralisere din krop ved at drive frie radikaler i dit blodkredsløb på flugt - så du kan koncentrere dig om at drive dit møde videre.

De rigtige råvarer er en del af opskriften på det gode møde. Og den rigtige menu får de små grå hos både dig og dine deltagere til at præstere ikke bare godt, men optimalt.