En tryg mødeoplevelse

Det hele er anderledes, og alligevel er alt ved det gamle. I hvert fald når I holder jeres møde hos os. For selvom Coronavirusset har ændret de fysiske rammer for vores måde at mødes på, vil I opleve, at I får en lige så god mødeoplevelse hos os som altid. Vi skræddersyr nemlig stadig jeres møde, så I opnår de bedste resultater og kommer trygt og sikkert i mål med jeres møde.

Book et møde

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

I kan trygt mødes hos os

I skal stadig mødes for at skabe endnu stærkere relationer mellem hinanden. I skal stadig træffe afgørende beslutninger for jeres forretning. Og I skal stadig have oplevelser og fagligt udbytte. Det samme gælder, når I træder ind ad døren til vores hoteller. For selvom alt er anderledes på grund af Corona, vil I opleve, at alt stadig er ved det gamle, når I holder møde hos os.

  • I får stadig den varme velkomst og den velkendte gode service under hele besøget - samt et hjerteligt 'på gensyn', når I er færdige med arrangementet.
  • Indretningen i lokalet er stadig udført med omtanke og udgangspunkt i formålet med jeres møde. Dog er der nu lidt længere imellem stolene.
  • Maden er stadig lavet med kærlighed. Nu får I den blot direkte fra vores køkken - kun til jer. Lækkert portionsanrettet i lokalet eller i vores restaurant. Også til formiddags- eller eftermiddagspauserne, hvor I får sunde lækkerier og søde fristelser. 
  • I kan stadig drikke alt det kaffe og te, I ønsker, og I får løebnde frisk vand i lokalet.

Og så har vi selvfølgelig sikret god afstand mellem jer og de andre gæster i huset hele dagen. Vores fundament for at give jer en tryg mødeoplevelse bygger på sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Derudover: 

  • Afspritter vi jævnligt alle overflader. Det gælder over hele hotellet - og selvfølgelig i jeres mødelokale. Både før og under jeres besøg.
  • Har vi opsat stationer ved alle centrale områder på hotellet (f.eks. reception, elevatorer, kaffestationer), hvor I har mulighed for at afspritte eller vaske hænder.
  • Har vi fjernet alle løse genstande i lokalet f.eks. kuglepenne og blokke. Disse kan naturligvis fås ved henvendelse til vores medarbejdere.
  • Har vi opsat synlige afstandsmarkeringer på de vigtigste steder.

Vi har gennem Corona-tiden haft mere end ti hoteller åbne og har helt fra starten implementeret alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Det har resulteret i mere end 10.000 tilfredse og trygge kunder

Vi glæder os til også at byde velkommen til dig og dit møde. For selvom det hele er anderledes, er alt stadig ved det gamle hos os.