En tryg mødeoplevelse

Det hele er anderledes, og alligevel er alt ved det gamle. I hvert fald når du holder dit møde hos os. Du er nemlig stadig i trygge hænder hos vores Meeting Advisors, som kender alle retningslinjerne fra myndighederne - og som ud fra dem og dit formål kan hjælpe dig med at komme trygt og godt i mål med mødet.

Book et møde

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Vi håndterer din personlige information jævnfør retningslinjerne for GDPR

Lad os guide dig til et trygt og godt møde

Der er meget, der har ændret sig ved vores måde at mødes på. Og hvor mange må vi egentlig mødes lige nu?

Én ting, der ikke har ændret sig, er, at vores Meeting Advisors stadig kan guide dig til det gode møde med de bedste resultater. Vejen dertil er ikke blevet længere. Vores Meeting Advisors har bare fået endnu flere redskaber med i rygsækken. 

Hvordan må I mødes?

 • I et mødelokale med op til 5 deltagere, er der ikke krav til specifik bordopstilling. Vores pausebuffeter er portionsanrettede og I kan også fortsat spise frokost siddende i lokalet. I skal blot huske, at bære mundbind i fællesarealer. 
 • Større forsamlinger end 5 er tilladt til undervisningsformål, såfremt alle deltagere sidder med front i samme retning, desuden gør følgende retningslinjer sig gældende: 

  Deltagerne skal sidde ned under hele arrangementet, dog er det tilladt kortvarigt at forlade sin faste plads for eksempelvis at hente mad og drikke, gå på toilettet eller lignende - her skal dog bæres mundbind. 

  Kravet om faste pladser betyder, at deltagerne ikke må forlade deres plads og f.eks. gå ind i et tilstødende lokale og spise frokost.

  Det er ikke tilladt, at opdele deltagerne i mindre grupper (f.eks. grupperum).

 • Siddende gæster i et mødelokale skal sikres 2 m2 pr. person
 • Stående gæster i et mødelokale eller pauseområder skal sikres 4 m2 pr. person

Hvordan sikrer vi jer en tryg mødeoplevelse?

 • Vi afspritter jævnligt alle overflader. Det gælder over hele hotellet - og selvfølgelig i jeres mødelokale. Både før og under jeres besøg.
 • Vi har opsat stationer ved alle centrale områder på hotellet (f.eks. reception, elevatorer, kaffestationer), hvor I har mulighed for at afspritte eller vaske hænder.
 • Vi har fjernet alle løse genstande i lokalet f.eks. kuglepenne og blokke. Disse kan naturligvis fås ved henvendelse til vores medarbejdere.
 • Vi har opsat synlige afstandsmarkeringer på de vigtigste steder.

Har du flere spørgsmål?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan sikre dig et godt og trygt møde

 • Telefon: 33 48 04 04
 • E-mail: meeting.dk@scandichotels.com

Alt det, der ikke har ændret sig

 • I får stadig den varme velkomst og den velkendte gode service under hele besøget - samt et hjerteligt 'på gensyn', når I er færdige med arrangementet.
 • Indretningen i lokalet er stadig udført med omtanke og udgangspunkt i formålet med jeres møde. Dog er der nu lidt længere imellem stolene.
 • Maden er stadig lavet med kærlighed. Nu får I den blot direkte fra vores køkken - kun til jer. Lækkert portionsanrettet i lokalet eller i vores restaurant. Også til formiddags- eller eftermiddagspauserne, hvor I får sunde lækkerier og søde fristelser. 
 • I kan stadig drikke alt det kaffe og te, I ønsker, og I får løbende frisk vand i lokalet.

Og så har vi selvfølgelig sikret god afstand mellem jer og de andre gæster i huset hele dagen. Vores fundament for at give jer en tryg mødeoplevelse bygger på sundhedsmyndighedernes anbefalinger.