2 Mødehoteller i Sydhavnen

Velkommen til Sydhavnen! Et stykke af storbyen som summer af stemning, og som i dag rimer mere på inspiration end industri. Her fødes nye idéer, som føres ud i livet - ikke mindst på vores to store mødehoteller, Scandic Sydhavnen og Scandic Sluseholmen. Velkommen til to store mødeoplevelser.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

To store mødeoplevelser i Sydhavnen 

Fra 1. maj 2017 har vi kunnet byde velkommen til mødegæster på hele to fantastiske beliggenheder i Sydhavnen - en del af København som på baggrund af sin kreative udvikling tiltrækker både opmærksomhed, nye beboere og nysgerrige besøgende. Og der er heller ikke noget at sige til, at folk flokkes til Sydhavnen efter nye oplevelser, også når det gælder møder. 
Her kan du holde de største møder og konferencer med aktive indslag i naturen, som ikke lader sig gøre midt i en storby. Og med bekvemmeligheder (fx gratis parkering) som du sjældent finder i hjertet af byen. Her kan du få det hele - og lidt til. Blot et stenkast fra centrum af København.

På vores to mødehoteller i Sydhavnen kan du fx nyde:

  • Mulighed for teambuilding i fantastiske omgivelser - på land eller i vand
  • Gratis parkering for mødegæster
  • Fantastisk beliggenhed tæt på lufthavn og få skridt fra bus og S-togsstation
  • Fleksible lokaler med plads til hhv. 400 og 550 mødegæster
  • Opgraderet AV-udstyr som fx laserprojektorer, større lærreder samt nyt mikrofonsytem
  • Særlige muligheder, som kun er tilgængelige på vores Extended mødehoteller
  • Professionel rådgivning af vores uddannede Meeting Advisors i alle mødets faser

Scandic Sydhavnen: Lys og luft til tankerne

Lad blot tankerne stige til vejrs, når du træder ind på Scandic Sydhavnen. Vi har højt til loftet, og her er plads til alle slags møder og alle slags tanker. Du kan holde dit møde i forlængelse af vores Business Lounge eller store konferenceområde. Vi har 15 fleksible lokaler, som alle er lyse og lækre, indrettet med moderne møbler og udstyret med det nyeste inden for AV-udstyr. 

Nyd at dit møde ikke behøver at begrænse sig til ét lokale, når du holder møde på Scandic Sydhavnen. Hotellets faciliteter indbyder og inspirerer til aktivitet og kreativ tænkning

Fortsæt fx de kreative tanker til frokosten og med udsigt til det åbne køkken - eller træk ud i vores atriumgård og tag din tallerken med. Du kan også finde fornyet energi, og måske nye idéer, på vores minigolfbane

Skal mødedagen slutte med en optur i bogstaveligste forstand, anbefaler vi, at I tager elevatoren op til vores tagterrasse, hvor dagens sidste tanker kan flyve med fuglene ud over Københavns tårne og tage, som I har en slående udsigt over herfra.

Tænker du teambuilding? Tænk Scandic Sluseholmen

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. De fysiske rammer for dit møde udvider eller begrænser mulighederne for dit møde. På Scandic Sluseholmen byder vi dig velkommen med et væld af muligheder. Og med et erfarent Meeting Team samt et hold stærke samarbejdspartnere står vi klar til at skræddersy en løsning til dig, som gerne vil holde møder, hvor holdånd, aktivitet og kreativitet er i centrum.  

I vores fleksible mødelokaler kan du holde møder fra 2 og helt op til 550 deltagere. Her har vi højt til loftet og masser af plads til, at du og dine gæster kan være både siddende og i bevægelse i løbet af mødedagen. De skønne arealer omkring hotellet skaber de perfekte rammer for udendørs events. Begiv jer fx i fællesskab til søs med action eller mere afslappende teambuilding aktiviteter i rib boats eller til gummibådsregatta i marinaen.

Vil I gerne holde fødderne på fast land, er der også eventyr at hente i de grønne områder omkring hotellet. Gør fx Harrison Ford kunsten efter og begiv jer på en spændende og udfordrende skattejagt i vaskeægte Indiana Jones stil. Vi anbefaler en mere moderne udgave, hvor lasoen skiftes ud med en GPS. 

Slut mødet og dagen af med at binde sløjfe på den røde tråd for mødet, og hold jeres egen skræddersyede temafest med mad, drikke og musik som passer til dagens aktiviteter til lands eller i vand.