Book et møde

Mødelokaler Fyn & Sjælland

Mangler du et mødested på Fyn eller Sjælland har vi tre hoteller med gode og fleksible mødelokaler, der ligger perfekt placeret tæt på motorvejen og med fri parkering.

mødelokaler i odense

Til de store og de mindre møder. Scandic Odense er ideelt til dig, der har brug for et mødelokale i Odense. Med en praktisk placering tæt på motorvejen, er hotellet nemt at komme til for dine mødedeltagere, og byder desuden på fri parkering. Vores professionelle konference-team står klar til at guide dig helt fra den indledende planlægning til eksekveringen af dit møde. Sammen finder I det rette lokale og format, som matcher lige netop dine behov og ønsker.

mødelokaler i Roskilde og Ringsted 

Skal du holde møder i Roskilde, er Scandic Roskilde Park et oplagt valg. Hotellet ligger i smukke, grønne omgivelser og er ideelt til aktive møder og teambuilding. På Scandic Ringsted får du et mødehotel, som med sin placering tæt ved motorvejen, er nemt at komme til, og som byder på fri parkering til dine mødedeltagere. 

Uanset om I er mange eller få eller skal afholde store eller små møder, kan vi hjælpe med et passende mødelokale i Roskilde eller Ringsted. Vores professionelle konference-team står klar til at finde det rette lokale til lige netop dine behov og ønsker.

På Scandic kan du altid forvente: