Gavekort 1 for 15 - Vi gi'r en overnatning!

Vi vil gerne gøre lidt ekstra for dig, der booker et møde hos os. Derfor giver vi ét gavekort på en overnatning for to personer for hver 15. deltager ved dit møde. Der er mange gode grunde til at afholde dine møder hos Scandic. Udover fordele som vores energigivende mødeforplejning, fri WiFi til alle mødegæster og personlig mødeservice giver vi ét gavekort på en overnatning for to personer for hver 15. deltager ved dit møde. Det kalder vi 1 for 15.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Mere om gavekort - 1 for 15

Overnatningen gælder for to personer og på alle Scandics hoteller i Norden og kan benyttes i weekender og ferieperioder. Muligheden betyder, at er I 30 personer, får I to overnatninger, og hvis I booker 45 personer, giver vi jer tre overnatninger. Bemærk, at der maks. kan udløses tre overnatninger pr. arrangement.

1 for 15 gælder for mødepakker på alle Scandics hoteller i Danmark og kan kombineres med andre rabataftaler og tilbud. Gælder for møder booket senest 31. marts 2017. Mødet skal være afholdt og betalt senest 31. december 2017. Overnatninger udstedes som gavekort efter mødet er afholdt og betalt. Vi tager forbehold for ændringer.