Oplev Scandic - spændende arrangementer med fagligt indhold

Du har nu mulighed for at opleve Scandics hoteller på nært hold. Vi planlægger løbende spændende arrangementer med fagligt indhold. Det kan være alt lige fra morgenmøder, til gå-hjem møder til heldagsmøder.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Dine oplysninger
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Kommende arrangementer

Sisse Fisker og Michelle Hviid: Find modet og kom stærkere ud på den anden side

Sisse Fisker og Michelle Hviid (Foto: Tine Harden) | Oplev Scandic | Scandic Hotels

Vi kender normalt Sisse Fisker som selvsikker TV-vært på diverse TV-programmer og store TV-shows - men vidste du, at hun for et par år siden fik en kronisk ryglidelse? Hør hendes rørende og inspirerende historie om, hvordan hun vendte nedturen til noget positivt og kom stærkere ud på den anden siden. 
Michelle Hviid har hjulpet massevis af singler til at finde kærligheden igennem hendes datingportal Running Dinner. Michelles Hviids verden blev vendt op og ned, da hun i 2014 fik konstateret en tumor i hovedet. Hør iværksætterens personlige kamp om at tude, kunne, ville, ønske, kæmpe, falde, rejse sig og elske.

Vær med til en fantastisk eftermiddag på enten Scandic Eremitage i Lyngby eller på Scandic Kolding. Til begge arrangementer vil vi byde på vores lækre tapasanretninger.

Scandic Eremitage i Lyngby

Vi tilbyder parkering i parkeringskælderen under hotellet mod gebyr.

Scandic Kolding

Bemærk! Sisse Fisker har desværre været nødsaget til at melde afbud til arrangementet på Scandic Kolding grundet en ny opreation. I stedet vil vi få besøg af Ellen Hillingsø, der med humor og nærvær holder et inspirende oplæg med udgangspunkt i sit eget liv.

Vi tilbyder fri parkering til ca. 200 biler foran hotellet.

Bemærk! Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftende mail.

Der er begrænsede antal pladser til arrangementerne.

Særlige ønsker og forespørgsler
Har du konkrete forespørgsler til flere hoteller, arrangerer vi også gerne en helt særlig tur, hvor vi besøger hotellerne. Denne type af ture arrangeres på efterspørgsel og efter behov.