Oplev Scandic - spændende arrangementer med fagligt indhold

Du har nu mulighed for at opleve Scandics hoteller på nært hold. Vi planlægger løbende spændende arrangementer med fagligt indhold. Det kan være alt lige fra morgenmøder, til gå-hjem møder til heldagsmøder. Du er også altid velkommen til at få en rundvisning og en frokost hos os.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Kommende arrangementer

Paprika Steen & Tuning8 People på Scandic Copenhagen

Under overskriften "Harmoni på arbjdspladsen" inviterer vi til en underholdende eftermiddag på Scandic Copenhagen. Kom og mød skuespilleren Paprika Steen, der med ligedele seriøsitet og sjov fortæller om de knubs og roser, hun har høstet i sit arbejde, ved at stå ved den, hun er. I oplægget kommer Parika Steen desuden ind på vigtigheden af kommunikation, og hvordan vi kan skabe harmoni ved at kommunikere tydeligt med hinanden.
Turning8 People giver dig et indblik i dine og andres adfærdsmønstre. Du får kendskab i ni forskellige personlighedstyper, og hvordan du kan bruge dem til at styrke samarbejde med kolleger, venner og familie.

Vi byder på lækkerier til ganen undervejs i arrangementet.

Hvor: Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V.

Hvornår: Mandag d. 23. januar kl. 15-19

Rasmus Tantholdt & Tony Evald Clausen på Scandic Aarhus City

Kom med bag linsen og hør om alt det, du ikke ser på TV. Rasmus Tantholdt tager dig med ud til verdens kriseområder, når han fortæller om de dillemmaer og pressede situationer, som følger med jobbet som korrespondent. Med nærvær, imødekommenhed og empati skaber Rasmus nogle rammer for sit foredrag, som er både hyggelige og uformelle - til trods for de barske emner, der bliver taget op.
Tony Evald Clausen, 'Menneskekenderen', lærer dig at lære dig selv bedre at kende. Han viser dig, hvordan du på sigt bliver mere opmærksom på dine følelser og tanker. Større opmærksomhed leder nemlig til større emotionel intelligens  - og på sigt til et lykkeligere, sundere og længere liv.

I løbet af arrangementet vil vores kokke forkæle med lidt lækkert til ganen.

Hvor: Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C

Hvornår: Mandag d. 6. februar kl. 15-19

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic