Oplev Scandic - spændende arrangementer med fagligt indhold

Du har nu mulighed for at opleve Scandics hoteller på nært hold. Vi planlægger løbende spændende arrangementer med fagligt indhold. Det kan være alt lige fra morgenmøder, til gå-hjem møder til heldagsmøder. Du er også altid velkommen til at få en rundvisning og en frokost hos os.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Kommende arrangementer

Rasmus Tantholdt på Scandic Glostrup

Tag med ud til verdens brandpunkter, når Rasmus Tantholdt besøger Scandic Glostrup og holder et medrivende og livsbekræftende foredrag. Oplev mennesket Rasmus Tantholdt, og hør ham fortælle om livet som korrespondent i et inspirerende og oplysende foredrag om de dilemmaer og pressede situationer som følger med arbejdet. Med nærvær, imødekommenhed og empati sørger Rasmus i sit foredrag for at skabe en hyggelig og uformel stemning – til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Du kan også møde Tonny Evald Clausen - "menneskekenderen" - som giver dig en større forståelse for emotionel intelligens og lærer dig at blive mere opmærksom på dine  følelser og tanker. 

I løbet af arrangementet vil der være mulighed for at netværke og se hotellet. Vi byder på forfriskninger i løbet af arrangementet.

Hvor: Scandic Glostrup, Roskildevej 550, 2605 Brøndby

Hvornår: Mandag den 8. maj fra 15.00-19.00.

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic

Paprika Steen på Scandic Bygholm Park i Horsens

Du kender Paprika Steen fra film og TV-serier, hvor hun mestrer alt fra drama til komik. Med lige dele seriøsitet og sjov fortæller skuespilleren om de knubs og roser, hun har høstet i sit arbejde, ved at tage ansvar for at være den, hun er. Paprika fortæller om sit professionelle og private liv i en verden, hvor kommunikation er vigtigere end alt andet – og hvor galt det kan gå, når vi taler forbi hinanden. Et ja til andre mennesker er en sikrere vej mod harmoni på arbejdspladsen.

Oplev også Eskild Ebbesen, som tager udgangspunkt i Guldfirens historie, der har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde. Det handler om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst, når det gælder - trods forskelle i evner og personligheder.

Hvor: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens.

Hvornår: Mandag den 12. juni kl. 15.00-19.00