Oplev Scandic - spændende arrangementer med fagligt indhold

Du har nu mulighed for at opleve Scandics hoteller på nært hold. Vi planlægger løbende spændende arrangementer med fagligt indhold. Det kan være alt lige fra morgenmøder, til gå-hjem møder til heldagsmøder. Du er også altid velkommen til at få en rundvisning og en frokost hos os.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Kommende arrangementer

Hella Joofs 10 bud på Scandic Sydhavnen

Gå-hjem-møde på Scandic Sydhavnen | Oplev Scandic | Scandic Hotels

Du kender Hella Joof som tv-vært, skuespiller, instruktør, forfatter og debattør i Mads & Monopolet. Snart kan du også opleve hende på Scandic Sydhavnen, når vi inviterer til humoristisk, inspirerende og hjertevarmt gå-hjem-møde.
Hella Joof præsenterer dig for sine 10 bud, og det vil undre, hvis ikke du bliver forelsket i mindst ét af dem.

I løbet af arrangementet vil der være mulighed for at netværke og se hotellet. Vi byder på forfriskninger i løbet af arrangementet.

Du kan også tilvælge vores populære Angus buffet efter arrangementet. Få dig en hyggelig stund med dine kolleger, mens I taler om Hella Joofs oplæg og spiser jer mætte i lækkert, mørt oksekød fra fritgående, dansk Black Angus kvæg.

Hvor: Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, København SV

Hvornår: Mandag den 27. marts kl. 16.00-18.30

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic

Jesper Buch på Scandic Hvidovre

Jesper Buch er manden bag internetgiganten JUST-EAT - og måske du også har set ham som investor og 'løve' i Løvens Hule på DR1.
Jesper Buch fortæller i foredraget sin historie om JUST-EAT og livet som iværksætter – et godt gammeldags eventyr. En medrivende historie om, hvordan han startede i en kælder, og hvilke talrige forskellige udfordringer han, på sin vej til den store succes, har mødt.

Vi introducerer dig også for Rune Green, som med enkle virkemidler, morsomme eksempler og masser af humor gør dig bevidst om, hvor stor betydning humor egentlig har for din arbejdsglæde.

I løbet af arrangementet vil vi byde på forfriskninger, og der vil være god mulighed for at netværke. Har du lyst til at se hotellet? Vi giver gerne en tour.

Hvor: Scandic Hvidovre, Kettevej 4, 2650 Hvidovre

Hvornår: Mandag den 3. april kl. 15.00-19.00.

Hella Joof på Scandic Kolding

Hella Joof, der bl.a. kan skrive forfatter, instruktør, skuespiller og debattør på CV'et, gæster Scandic Kolding og fortæller om sine 10 bud. Denne torsdag har du mulighed for at opleve hende på tæt hold, og vi garanterer en eftermiddag med masser af grin i skønne Hellas selskab.

I løbet af arrangementet vil der være mulighed for at netværke og se hotellet. Vi byder på forfriskninger i løbet af arrangementet.

Hvor: Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding.

Hvornår: Torsdag den 20. april kl. 16.00-18.30.

Rasmus Tantholdt på Scandic Glostrup

Tag med ud til verdens brandpunkter, når Rasmus Tantholdt besøger Scandic Glostrup og holder et medrivende og livsbekræftende foredrag. Oplev mennesket Rasmus Tantholdt, og hør ham fortælle om livet som korrespondent i et inspirerende og oplysende foredrag om de dilemmaer og pressede situationer som følger med arbejdet. Med nærvær, imødekommenhed og empati sørger Rasmus i sit foredrag for at skabe en hyggelig og uformel stemning – til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Du kan også møde Tonny Evald Clausen - "menneskekenderen" - som giver dig en større forståelse for emotionel intelligens og lærer dig at blive mere opmærksom på dine  følelser og tanker. 

I løbet af arrangementet vil der være mulighed for at netværke og se hotellet. Vi byder på forfriskninger i løbet af arrangementet.

Hvor: Scandic Glostrup, Roskildevej 550, 2605 Brøndby

Hvornår: Mandag den 8. maj fra 15.00-19.00.

Paprika Steen på Scandic Bygholm Park i Horsens

Du kender Paprika Steen fra film og TV-serier, hvor hun mestrer alt fra drama til komik. Med lige dele seriøsitet og sjov fortæller skuespilleren om de knubs og roser, hun har høstet i sit arbejde, ved at tage ansvar for at være den, hun er. Paprika fortæller om sit professionelle og private liv i en verden, hvor kommunikation er vigtigere end alt andet – og hvor galt det kan gå, når vi taler forbi hinanden. Et ja til andre mennesker er en sikrere vej mod harmoni på arbejdspladsen.

Oplev også Eskild Ebbesen, som tager udgangspunkt i Guldfirens historie, der har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde. Det handler om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst, når det gælder - trods forskelle i evner og personligheder.

Hvor: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens.

Hvornår: Mandag den 12. juni kl. 15.00-19.00