Mødetilbud med gavekort

Det er præcis 1 år siden, at vi lancerede For Better Meetings. Det fejrer vi med et godt tilbud på sommerens møder! Book et møde hos os til en værdi af min. 20.000 kr., og få et gavekort til en overnatning for 2 personer på et Scandic hotel i Norden efter eget valg. Tilbuddet gælder møder i perioden 8. maj - 30. september 2018. Brug koden SOMMER.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Mødetilbud: Book møde og få et gavekort

Den 8. maj fejrer vi et år med For Better Meetings - et unikt mødekoncept med et stærkt team af Meeting Advisors, der er særligt uddannet i at skabe en positiv og effektiv mødekultur. Og det har været et år med endnu bedre mødeoplevelser for mange.

Nu fejrer vi 1-årsdagen med et godt tilbud: Book et møde til en værdi af min. 20.000 kr, og få et gavekort til en overnatning for 2 personer på et valgfrit Scandic hotel i Norden, som du kan bruge i de fleste weekender og ferieperioder. Et møde til en værdi af 40.000 kr. udløser 2 gavekort. Du kan max få 3 gavekort pr. møde.

Tilbuddet gælder møder, som bookes og afholdes i perioden 8. maj - 30. september 2018. Du kan vælge imellem alle vores hoteller i Danmark

Sådan benytter du tilbuddet

  • Kontakt os på 33 48 04 04, meeting.dk@scandichotels.com eller det pågældende hotel direkte
  • Brug koden SOMMER, når du booker dit møde 
  • Book et møde til minumum 20.000 kr. (inkl. moms)

Det med småt 
Tilbuddet gælder møder, som bookes og afholdes i perioden 8. maj - 30. september 2018. Det gælder på alle vores hoteller i Danmark forudsat ledige mødefaciliteter. Brug koden SOMMER, når du booker. Tilbuddet gælder kun for nye mødebookinger. Du kan kombinere tilbuddet med firmaaftaler, men ikke med andre tilbud eller kampagner. Der kan max udløses 3 gavekort pr. arrangement. Et gavekort udstedes efter mødet er afholdt og efter den sidste hverdag i måneden. Gavekortet kan benyttes på alle Scandic hoteller i Norden i de fleste weekender og ferieperioder, afhængigt af tilgængelighed på det ønskede hotel. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Antallet af gavekort beregnes ud fra det beløb, der faktureres efter mødet er afholdt.