Oplev Scandic - spændende arrangementer med fagligt indhold

Nu har du mulighed for at opleve vores hoteller på nært hold. Vi planlægger løbende spændende arrangementer med fagligt indhold. Det kan være alt lige fra morgenmøder, til gå-hjem møder og heldagsmøder. Du er også altid velkommen til at få en rundvisning og en frokost hos os.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Kommende arrangementer

Paprika Steen på Scandic Bygholm Park i Horsens

Du kender Paprika Steen fra film og TV-serier, hvor hun mestrer alt fra drama til komik. Med lige dele seriøsitet og sjov fortæller skuespilleren om de knubs og roser, hun har høstet i sit arbejde, ved at tage ansvar for at være den, hun er. Paprika fortæller om sit professionelle og private liv i en verden, hvor kommunikation er vigtigere end alt andet – og hvor galt det kan gå, når vi taler forbi hinanden. Et ja til andre mennesker er en sikrere vej mod harmoni på arbejdspladsen.

Oplev også Eskild Ebbesen, som tager udgangspunkt i Guldfirens historie, der har demonstreret vigtigheden af et godt samarbejde og teamwork. Det handler om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst, når det gælder - trods forskelle i evner og personligheder.

Efter arrangementet har du mulighed for at tilkøbe vores populære Black Angus buffet for kun 175,- pr. person. Husk blot at tilvælge middag, når du tilmelder dig. 

Hvor: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens.

Hvornår: Mandag den 12. juni kl. 15.00-19.00

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic