Gå-hjem-møde med Lars Brygmann

Tag en kollega under armen og kom til interessant foredrag med Lars Brygmann på enten Scandic Glostrup eller Scandic Kolding. Glæd jer til at høre Lars berette om en barsk og udfordrende tur på 400 km over isen i Nordøstgrønland.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

oplev Lars brygmann fortælle om 32 udfordrende dage på ski over isen i nordøstgrønland.

Vi ved, at Lars Brygmann er særdeles dygtig, professionel og passioneret, når det kommer til at levere på de skrå brædder. Men hvordan går det, når han sætter sig for at følge en gruppe skadede krigsveteraner på en 400 km lang ekspedition på ski over isen i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland? 

Svaret kan du få, når Lars Brygmann gæster vores gå-hjem-møde på Scandic Glostrup den 3. maj og Scandic Kolding den 16. maj.

Til gå-hjem-mødet vil Lars berette om sine forudsætninger for at drage ud på en ekspedition, som de færreste ville kunne klare. Om at være helt isoleret og uden kontakt til omverdenen i 32 dage. Om viljen til at overvinde sig selv og ikke mindst om at gennemføre en ekstrem udfordring. 

I løbet af eftermiddagen vil vi sørge for lidt lækre forfriskninger, og der vil være mulighed for at netværke og få en rundvisning på både på Scandic Glostrup og Scandic Kolding. 

Slut en god og spændende eftermiddag af i restauranten med vores lækre Angus-buffet, som kan tilkøbes efter arrangementet. Buffeten koster kr. 189,- pr. person og bestilles, når du tilmelder dig. 

Gå-hjem-møde på Scandic Glostrup

Hvor: Scandic GlostrupRoskildevej 550, 2605 Brøndby

Hvornår: Torsdag den 3. maj kl. 15.00 - 18.00

 

Gå-hjem-møde på Scandic Kolding

Hvor: Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Hvornår: Onsdag den 16. maj kl. 15.00 - 18.00

 

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic.