Gå-hjem-møde på Scandic Bygholm Park

Ta’ en kollega med til rundvisning og et rørende foredrag på Scandic Bygholm Park. Det bliver en eftermiddag med fortællinger fra en anden verden. Oplev danske freelancefotograf Daniel Rye fortælle åbenhjertigt og med grusomme detaljer om sine oplevelser i Syrien og 13 måneder i fangenskab som gidsel for Islamisk Stat.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Hør DANIEL RYEs FORTÆLLING OM AT VÆRE GIDSEL HOS ISIS

Under en reportagetur blev freelancefotograf Daniel Rye pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

Sammen med 23 andre blev han i 13 måneder holdt som gidsel af ISIS. Den 19. juni 2014 bliver Daniel Rye løsladt efter en forhandling om løsesum. Han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Herefter dræber ISIS i sommeren 2014 alle tilbageværende gidsler.

Oplev et foredrag, som er både levende, åbenhjertigt og indeholder grusomme detaljer, når Daniel Rye giver et sjældent indblik i det mareridt, han gennemlevede som gidsel hos Islamisk Stat.

I løbet af eftermiddagen vil vores kokke byde på lidt lækkerier til ganen, og der vil være mulighed for at netværke og få en rundvisning på Scandic Bygholm Park.

Tilmeld dig vores gå-hjem-møde og få en oplevelse af en anden verden. Der er mulighed for at tilkøbe hotellets populære angusbuffet for blot 189 kr. pr. person.

Hvor: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, Horsens

Hvornår: Mandag den 19. marts kl. 15.00 - 19.00

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic.