Gå hjem møde på Scandic Copenhagen

Vi byder på lækker frokostbuffet, rundvisning og foredrag på Scandic Copenhagen. Ta’ en kollega med til en eftermiddag med fortællinger fra en anden verden, hvor danske freelancefotograf Daniel Rye fortæller åbenhjertigt og med grusomme detaljer om sine oplevelser i Syrien og 13 måneder i fangenskab som gidsel for Islamisk Stat.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Oplev danske Daniel Rye og hans fortælling om sin tid som gidsel hos ISIS

Tag en kollega under armen og oplev danske Daniel Rye, som er en dansk freelancefotograf, der under en reportagetur i Syrien med det formål at fotodokumentere konflikten i Syrien og civilbefolkningens levevilkår, blev pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

I 13 måneder blev Daniel Rye holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Efter en forhandling om løsesum, løslades Daniel Rye d. 19. juni 2014, hvorefter ISIS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler.

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med grusomme detaljer, hvorved han giver et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel hos Islamisk Stat i Syrien.

I løbet af eftermiddagen vil vores kokke byde på lidt lækkerier til ganen, og der vil være mulighed for at netværke og få en rundvisning på Scandic Copenhagen.

Tag din kollega under armen og kom og oplev fortællinger fra en anden verden på Scandic Copenhagen.

Hvor: Scandic CopenhagenVester Søgade 6, 1601 København V

Hvornår: Tirsdag den 12. december kl. 15.00 - 19.00

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic