Gå hjem møde på Scandic Copenhagen

Ta’ en kollega med på rundvisning og foredrag på Scandic Copenhagen. Her kan du opleve en eftermiddag med fortællinger fra en anden verden. Danske freelancefotograf Daniel Rye fortæller åbenhjertigt og med grusomme detaljer om sine oplevelser i Syrien, og 13 måneder i fangenskab som gidsel for Islamisk Stat.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Oplev Daniel Rye og hør hans fortælling om at være gidsel hos ISIS

Freelancefotograf Daniel Rye, blev pågrebet og taget til fange, af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien, under en reportagetur.

I 13 måneder blev han holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Efter en forhandling om løsesum, løslades han d. 19. juni 2014, hvorefter ISIS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler.

Daniel fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med grusomme detaljer, hvorved han giver et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel hos Islamisk Stat i Syrien.

I løbet af eftermiddagen vil vores kokke byde på lidt lækkerier til ganen, og der vil være mulighed for at netværke og få en rundvisning på Scandic Copenhagen.

Tilmeld dig og få en oplevelse af en anden verden på Scandic Copenhagen.

Hvor: Scandic CopenhagenVester Søgade 6, 1601 København V

Hvornår: Tirsdag den 12. december kl. 15.00 - 19.00

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic.