Gå hjem møde på Scandic Jacob Gade i Vejle

Ta’ en kollega med og kom til et spændende gå-hjem-møde på Scandic Jacob Gade, hvor I vil opleve to inspirerende foredrag om at få et arbejdsliv med større mening og indhold ved at udnytte dit fulde potentiale. I løbet af eftermiddagen vil vores kokke byde på lidt lækkerier til ganen, og der vil være mulighed for at netværke og få en rundvisning på hotellet.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Få et meningsfyldt arbejdsliv og gå 100% efter drømmen

Gå-hjem-møde på Scandic Eremitage

Anja Lovén har stiftet sin egen nødhjælpsorganisation, DINNødhjælp, efter hendes oplevelser som nødhjælpsarbejder. Hun opsagde sin stilling herhjemme og besluttede sig for, at hun resten af sit liv ville kæmpe imod fattigdom og sult i Afrika. Hun driver i dag et børnehjem for de såkaldte ”heksebørn”. Hør Anjas foredrag om at gå 100% efter sine drømme, at følge sit hjerte og satse alt for
én sag.

René Oehlenschlæger er uddannet i positiv psykologi, og elsker at være med til at løfte mennesker til et sted, hvor de finder frem til uopdagede egenskaber og potentialer og frem for alt en større arbejdsglæde. Hans mission er at inspirere mennesker, så arbejdslivet bliver mere ressourcefyldt og meningsfyldt.

Efter arrangementet har du mulighed for at tilkøbe vores populære Black Angus buffet for kun 175 kr. pr. person. Husk at tilvælge middag, når du tilmelder dig.

Hvor: Scandic Jacob Gade, Flegborg 8, 7100 Vejle

Hvornår: Tirsdag den 31. oktober kl. 15.00-19.00.

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic.